Husqvarna söker händig provningsingenjör!

Husqvarna söker händig provningsingenjör!

Har du som minst en högskoleutbildning inom elektro/mekanik eller maskinteknik mot el eller automation? Har du erfarenhet av att meka med fordon eller andra maskiner? Är teknik det som får dig att gå igång? Då passar du utmärkt till den här tjänsten!

Dina arbetsuppgifter

Arbetet går ut på att prova elektriska kapmaskiner. En stor del av din tid kommer du att lägga på att utföra så kallade bromskörningar och funktionsprovningar som innebär att du exempelvis mäter temperaturen i en motor för att får ut vilken effekt den har. Du kommer även att skirva provkoder samt lösa standarder för verifiering av myndighetskrav. Som provningsingenjör består också delar av att prova kaparna på en provplats, kapning av armerad betong med diamantklinga. Det krävs även att du är en person som gillar att meka då du kommer att bygga samt byta provdelar på maskiner i verkstaden.

Din profil

För att passa in i rollen som provningsingenjör bör du vara händig och ansvartagande, ha lätt för att våga fråga samt vara en god team-spelare.

Skallkrav:
  • Högskole- alt. civilingenjörsutbildning inom tex mekanik, elektronik eller maskinteknik mot el eller automation.
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av att meka med fordon eller andra maskiner, antingen professionellt eller på hobbynivå då yrket kräver en hel del hands on ute i labbet
  • Stort tekniskt intresse
Meriterande:
  • Kunskaper inom mätteknik och/eller erfarenhet av Matlab (eller andra programmeringskunskaper)
  • Relevant arbetslivserfarenhet
Villkor

Startdatum: September eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761-861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av utomhusprodukter som motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och en världsledare inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna. Koncernens produkter och lösningar säljs under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till slutkunder i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2017 uppgick till 39,5 miljarder kronor och koncernen har drygt 13 000 medarbetare i 40 länder.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.