Handläggande konstruktör till utvecklande byrå

Handläggande konstruktör till utvecklande byrå

Vill du arbeta som Handläggande konstruktör på en mindre arbetsplats där du får chansen att spela en viktig roll i företagets framtid? Trivs du i en platt organisation där du arbetar tillsammans med erfarna kollegor och chefer? Sök då tjänsten som handläggande konstruktör redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu efter dig som vill arbeta som Handläggande konstruktör, en roll där du får räkna på projekt, rita/modulera och ansvara för tidsplaner och projektbudget. Du kommer att få arbeta nära dina andra kollegor och även stötta och leda en till tre Revit-resurser för att tillsammans ta projekten framåt på bästa sätt. Du skall besitta ett stort intresse för byggnadskonstruktioner.

Din profil

Som person är du driven, målinriktad och strukturerad. Vi söker dig som har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom konstruktion och trivs med att arbeta i team. Du bör ha minst 3 års arbetslivserfarenhet från konstruktionskontor. Du skall ha goda kunskaper i Revit/AutoCAD samt obehindrade kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av beräkningsprogram, exempelvis Strusoft FEM Design.

Skallkrav
  • Högskoleingenjör inom konstruktion
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet från konstruktionskontor
  • Goda kunskaper i Revit och AutoCAD
  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Meriterande
  • Civilingenjörsexamen mot konstruktion
  • Tidigare erfarenhet av beräkningsarbete/program likt Strusoft FEM Design
Villkor

Ort: Göteborg
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Mer info
Kontaktperson Teodor Lindström
Telefon 0723015531
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 apr 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som arbetar nära sina kunder och som låter alla anställda vara insatta och delaktiga i det som företaget arbetar med. Det är ett etablerat företag som funnits i Göteborg i över 100 år och som lyckats behålla en familjär och nära känsla inom företaget. Företaget sitter i fina ljusa lokaler centralt i Göteborg. Mer information ges vid intervjutillfället.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.