Hårdvaru-ingenjör sökes till traineeupplägg!

Hårdvaru-ingenjör sökes till traineeupplägg!

Vill du få möjligheten att starta din karriär genom ett välarbetat traineeupplägg tillsammans med ett eftertraktat företag? Brinner du för innovation och teknik? Sök då tjänsten som El-ingenjör redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill ingå i ett spännande, tydligt utarbetat traineeupplägg där du i förlängningen kommer få chansen att välja hur vill fortsätta din karriärsresa. Traineeupplägget är ett samarbete mellan två företag som vi kommer kunna diskutera mer vid intervjutillfället.

Som El-ingenjör kommer du att få tillhöra traineeprogrammet där du erbjuds en mentor och kompetensutveckling. Du kommer att få arbeta i en internationell miljö och vara med ifrån att en idé föds till att projektet är avslutat, från ax till limpa. I din roll arbetar du nära R&D teamet, produktledare, produktionspersonal och den tekniska supporten. Du är också med och supporterar flera olika produkter. En stor del av arbetet består av problemlösning och analys, men du ska känna dig trygg i att du alltid ingår i ett team där ni har stöd från varandra och arbetar mot gemensamma mål.

Din profil

Vi söker dig som har en stor passion för teknik och brinner för att utvecklas i rollen som El-ingenjör. Du som söker är innovativ och gillar att komma på smarta lösningar som effektiviserar processer. Vi tror också att du är driven och motiverad att visa vad du går för.

För att klara av rollen vi beskrivit ser vi att du har en högskoleexamen inom Electrical Engineering eller annan motsvarande utbildning. Du kan obehindrat använda dig av det engelska språket i både tal och skrift. Utöver detta är det meriterande om du har arbetat i OrCad Capture tidigare, har kunskap i analog och digital design och har testat på strömförsörjningsprogam. Det är också meriterande om du har arbetat med mätningar i labbmiljö och har kunskap inom EMC.

Skallkrav:
  • Högskoleexamen/Civilingenjörsexamen inom Electrical Engineering alternativt motsvarande utbildning
  • Kunskap inom något CAD-verktyg
  • Förståelse för kretskort
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Arbetat i OrCad Capture
  • Kunskap i analog och digital design
  • Kunskap i strömförsörjningsprogram
  • Arbetat med mätningar i labbmiljö
  • Kunskap inom EMC
Villkor

Start: omgåe eller enligt överenskommelse
Placering: Göteborg
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Hårdvarudesign, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Trainee
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med konsulter inom systemutveckling, teknik och IT. Deras kunder är världsledande aktörer inom fordon, försvar, medicin, finans, media och spelindustrin. Du kommer att lära dig väldigt mycket och det finns stora utvecklingsmöjligheter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.