Händig låsmontör sökes

Händig låsmontör sökes

Är du en driven person som gillar pilligt handarbete? Är du sugen på att lära dig något nytt eller har erfarenhet inom lås? Tveka inte, ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som låsmontör hos vår kund kommer du att ansvara för montering av mekaniska låsprodukter. Det kan handla om att montera t.ex gångjärn, dörrar, handtag och låsbläck. Du kommer att utgå från kontoret i Västra Frölunda men under stora delar av dagen vara ute hos företagets kunder. Trots detta kommer du att ha nära kontakt med din chef och dina kollegor på kontoret. Du kommer också att serva och testa befintliga system på plats ute hos företagets kunder. Till en början kommer du att få följa med en annan tekniker ut till kund för att gå bredvid och lära dig hur företaget arbetar. Beroende på hur snabbt du lär dig kommer du att få egna uppdrag att åka ut till och då finns bilar vid kontoret med den utrustning som krävs för att kunna hjälpa kunderna.

Din profil

Skallkrav:
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
  • Kan hantera verktyg
Meriterande:
- Arbetsliverfarenhet som låsmontör/låstekniker

Vi tror att du som söker har ett stort tekniskt intresse och gillar att ta eget ansvar! Som person har du en prestigelös och optimistisk framtoning. Då du kommer att ha daglig kundkontakt ser vi gärna att du har god kommunikationsförmåga och social kompetens. Det är också viktigt att du är strukturerad och ordningsam för att upprätthålla kvalitet i arbetet. Du gillar utmaningar och kommer gärna med innovativa lösningar på problem.

Villkor

Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urval sker löpande, ansök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 mars 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett stort privatägt säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet. De är totalt 130 anställda och omsätter 200 miljoner kronor per år. Deras fokusområden är bland annat kamerasystem, brand- och inbrottslarm. På det lokala kontoret som du kommer att utgå ifrån är de idag cirka 20 anställda.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du inledande vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.