Händig elektriker till växande företag

Framtiden · Bygg & Hantverk · 17 okt

Om jobbet

Är du en junior elekriker som vill jobba inom installation och serviceunderhåll? Gillar du att resa? Då kan det vara just dig som vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som elektriker hos vår kund har du möjlighet att arbeta med installation och serviceunderhåll av olika anläggningar. Du kommer att arbeta med projekt vilket innebär att du utgår ifrån hemmet och arbetar där aktuella projekt finns. Under vissa projektperioder kan det innebära jobb på annan ort.

Din profil

För att passa in i rollen som elektriker hos vår kund ser vi att du har ett genuint intresse för hantverksyrket och är en händig person. Du bör gilla att resa då projekten finns runtom i landet. Att du är driven, social och trivs med att jobba i grupp ser vi som en självklarhet.

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning inom el
  • Körkort och tillgång till egen bil
Meriterande:
- Ett genuint intresse för el och mekanik

Villkor

Ort: Utgår ifrån hemmet
Arbetstider: 7-16
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Omgående

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Kontakt

Ring Emelie Löfvendahl, 0722-05 91 03

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 okt

Om företaget

Vår kund levererar tjänster inom processinstrumentering och el, de erbjuder kompetent personal som stöd för driftorganisationer och de bedriver konsultverksamhet inom HMS.
Vår kund är ett företag under ständig utveckling. Deras vision är att stimulera deras medarbetares utveckling och överträffa deras kunders förväntningar.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.