Händig båtreparatör sökes

Händig båtreparatör sökes

Vill du arbeta i ett härligt gäng och lära dig mer om båtar? Sök då tjänsten som båtreparatör

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med reparationer av båtar, först och främst arbetar företaget med båtar av plast men även reparationer av träbåtar förekommer.
Arbetet innefattar bland annat arbetsuppgifter så som att slipning av båtar samt reparera och renovera roder av olika slag. Dina arbetsdagar kommer vara varierande eftersom att båtarna och skadorna skiljer sig åt, på så sätt får du chans och lära dig nya saker och utvecklas inom yrket.
När du börjar arbeta så kommer du få en introduktion samt stöttning av de 4 andra reparatörerna, längre fram finns det möjlighet att ta truckkort genom företaget.

Din profil

Skallkrav

-Du är en händig person som är villig att lära dig

Meriterande är ifall du har tidigare erfarenhet av båtreparation eller ifall du är erfaren inom slipning, det är också meriterande ifall du har jobbat som tex. bilplåtslagare och har en bra känsla för form.
Du är en glad och noggrann person som gärna vill lära sig nya saker, du är också ödmjuk och initiativtagand, du erbjuds en arbetsplats där frihet under ansvar gäller, goda utvecklingsmöjligheter och god chans att få lära sig nya arbetsuppgifter löpande.

Villkor

Ort: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Omgående
Arbetstider: 8-17

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 okt (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Reparationsverkstaden har funnits sedan 70-talet och ligger belägen i Göteborg. Av de båtar som tas emot så handlar det först och främst om försäkringsskador som privatpersoner kommer in med, det erbjuds en varierande service så som ombyggnad, roder, diverse träarbeten, bogpropeller- och septitanksinstallationer. Inne i verkstaden så hänger man upp båtar för av- och påkölning i deras nya travers, vilket gör att man kan packa om kölen oavsett väder. Företaget hjälper även till vid bärgning och skadeanmälningar.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.