Händig Däckmontör sökes

Händig Däckmontör sökes

Är du naturligt händig och ordningsam? Har du dessutom intresse för bilar? Ta chansen att få erfarenhet direkt!

Dina arbetsuppgifter

Framtiden söker nu för kunds räkning 3 däckmontörer. Som däckmontör är din huvudsakliga uppgift att byta däck på bilar. Detta innebär en del skruvande och tyngre lyft. Även en del andra uppgifter förekommer, exempelvis däcktvätt. Du kommer att arbeta tillsammans med 6 andra däckmontörer.

Din profil

Skallkrav:
  • Händig
  • Innehar körkort
  • God fysik
  • Förstår och talar svenska
Vi söker dig som är har god fysik, något som behövs för att kunna hantera däckens storlek och tyngd. Du behöver även vara noggrann i ditt arbete och kunna ta ansvar för dina arbetstider. Eftersom du kommer köra in bilarna från parkeringen krävs det att du har körkort.

Villkor

Start: 5/11
Omfattning: 2 veckor, (40tim per vecka) ev förlängning med ytterligare en vecka
Placering: Göteborg
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 nov (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett däckföretag som sysslar med allt från däckförsäljning till däckservice. Lokaliserat i Göteborg med över 40 år i branschen. Ett personligt företag som präglas av hög servicenivå med kundens behov i fokus. Mer information om företaget ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.