Grafisk designer till organisation med framåtanda!

Grafisk designer till organisation med framåtanda!

Är din kreativa ådra den du vill använda dig av i ett arbete? Har du goda kunskaper inom InDesign och PhotoShop? Har du cirka 1 års erfarenhet eller mer inom branschen? Då letar vi efter dig!

Dina arbetsuppgifter

Som grafisk designer hos vår kund kommer du att arbeta med grafiskt tryckarbete på trycksaker som exempelvis säljblad, broschyrer och annonser. Du kommer att använda dig av program som Photoshop och även InDesign, där du bland annat kommer göra friläggning av produktbilder. Exempel på andra uppgifter kan vara att skicka arbeten till olika tryckerier och att göra etiketter.

Din profil

Vi tror att du som söker har ett stort intresse för grafisk design och har en kreativ ådra som bara väntar på en tjänst som denna. Du ska tycka om att arbeta självständigt, våga fråga om du har funderingar men inte vara rädd för att komma med egna tankar och idéer. Driven och strukturerad är även två egenskaper som krävs.

Skallkrav:
  • Svenska i tal och skrift
  • Kunskaper inom Photoshop och InDesign
  • 1 års arbetslivserfarenhet eller mer inom branschen
Meriterande:
- Kunskap inom Excel och Powerpoint

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid, 100 %

Obs! Nu under semestertider kan det ta lite extra lång tid för oss att behandla din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund ingår i en koncern som utvecklar, marknadsför och distribuerar interiör, exteriör och renoveringsprodukter till konsument och proffsmarknaden i Norden. Verksamheten bedrivs genom fyra bolag där alla har marknadsledande positioner inom sina sortimentsområden. Koncernen består av cirka 115 anställda. Denna tjänst är som grafiker på marknadsavdelningen på ett av bolagen som ingår i koncernen.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.