Godsmottagare till mindre verkstad

Godsmottagare till mindre verkstad

Är du en arbetsvillig person som gillar ordning och reda? Har du ett öga för siffror? Vill du jobba på ett litet företag med fantastisk stämning?

Dina arbetsuppgifter

Som godsmottagare hos vår kund kommer du främst fokusera på ordermottagning och orderpackning. Du kommer ha ett ansvar för att ta emot varor och lagerföra dessa. Du kommer också ha ett ansvar för att packa och skicka inkomna order.

Utöver detta kommer Du att hjälpa till med servicearbeten som att löda på nya diamantstål på förbrukade borr, detta kommer du att få lära dig på plats. Det ingår även i ditt jobb att allt-i-allo- det vilket innebär att man hjälper till med städning och håller ordning i verkstaden.

Tjänsten är ett vikariat på 8 månader.

Din profil

Vi ser helst att du som godsmottagare är en person med stort ansvars- och initiativförmåga. Du ska vara arbetsam och hålla tider, då det är viktigt för leveranserna.
Du ska vilja utvecklas och lära dig nytt, att vänta på instruktioner är inget för dig. Du ser vad som behöver göras och gör det.

Skallkrav:
  • Svenska och eller Engelska i tal. Att kunna läsa och förstå svenska.
  • Du ska inte vara rädd för siffror då du arbetar mycket med ordernummer, lagerplatser och artikelnummer.
  • Gillar att arbeta fysiskt, då tunga lyft förekommer.
Starkt meriterande:
  • Truckkort för motvikt och ledstaplare.
  • Initiativtagare.
  • Arbetsam.
Villkor

Startdatum: 3/12
Placeringsort: Göteborg
Omfattning: 100%

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 30 nov (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är välkänd i Sverige och Europa inom utvecklandet av skär-, borr- och sliputrustning för professionella användare, vilka ställer de absolut högsta kraven på arbetsredskapen.

På detta serviceställe i Göteborg kommer du få ta del av en verkstad som främst fokuserar på kärnborrning, betongsågning och vajersågning. Här sköts också reparationer av maskiner, borr och klingor.

Idag arbetar 6st personer på företaget. I verkstaden är det 4st personer, på kontoret är det de återstående 2st personer som fokuserar främst på kundservice, men som också är ute verkstaden vid behov.
Ambitionen hos verkstaden är att alla personer ska kunna alla steg i verksamheten.

En stark gemenskap genomsyrar verkstaden. Av alla 6 personer har 5 av dessa jobbat här under en längre tid. Företaget beskriver sig själva som "ingen vanlig verkstad", här finns alltid att göra och vi alla har en positiv inställning till jobbet som verkligen gör det roligt att jobba här.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.