Glad Drupal-utvecklare till Understandit

Glad Drupal-utvecklare till Understandit

Glad Drupal-utvecklare till Understandit


Vår uttryckliga uppgift är att du ska trivas hos oss och med ditt jobb. Därför gör vi vad vi kan för att du ska känna glädje, stimulans och ansvar. Har du några års erfarenhet av Drupal-utveckling och kan se dig själv i ett sådant företag?


OM FÖRETAGET

Under 2007 startade vi upp vår webbyrå Understandit på heltid. Våra kärnvärden och unika kompetensmix grundlades under universitetstiden där vår blandade bakgrund inom IT och kognitionsvetenskap blev en framgångsrik formel i de olika studentprojekten.
Strävan efter att alla medarbetare ska trivas och ha riktigt roligt på jobbet ligger till grund i mycket av det vi gör. Arbetet tar en stor plats i ens liv och det finns ingen anledning att jobba med eller vara på en plats där man inte trivas. Tycker du om det du gör blir du oftast bra på det, blir du bättre på någonting blir det också oftast roligare. Därför ser vi det som vår uppgift att få dig att trivas och hjälpa dig i din utveckling. Oavsett om det är via samkväm med kollegor, någon kurs du vill läsa eller förverkliga en affärsidé du har.

I början av 2010 gick vi in som systerbyrå i More Alliance vilket är en kommunikationsgrupp som byggts upp sedan 2006. More Alliance erbjudande sträcker sig från content marketing, PR, reklam, film och digital utveckling till event och sälj. Vi sitter under samma tak på Kaserntorget 6 och under 2022 flyttar vi till Brick Studios vid masthuggskajen, GÖTEBORGS COOLASTE ARBRETSPLATS?

DINA ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver utöka vårt team med en Drupal-utvecklare. Du kommer knacka kod (själv, i par och i större team) till största del in-house hos oss men under vissa kundprojekt kan även tid behöva läggas ute hos kund. God omväxling då du jobbar i flera uppdrag parallellt men att du ändå kan fokusera på ett par, tre uppdrag dagligen. Mer information om arbetsuppgifter ges vid intervjutillfälle

DIN PROFIL
Vi tror att du har några års arbetserfarenhet av Drupal men är hungrig på att lära dig mer. Du kanske ha något annat intresse du vill utveckla eller rent av bli ännu vassare på Drupal. Som person trivs du i en miljö som är öppen och hjärtlig men kravställande. Du ser ansvar som någonting fint och förtroendeskapande och du gillar att ha kul med dina kollegor samtidigt som ni löser utmaningar tillsammans.

Du har:
  • Några års programmeringserfarenhet inom Drupal och utveckling i PHP, SQL, JS, HTML/CSS
  • God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, så väl i tal som skrift
  • En lagspelare som vill utvecklas och hjälpa andra att blomstra
OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo

VILLKOR

Startdatum: Flexibel

Placeringsort: Göteborg

Arbetstider: Kontorstider

Omfattning: 100%
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.