GIS Ingenjör sökes till organisation med goda utvecklingsmöjligheter!

GIS Ingenjör sökes till organisation med goda utvecklingsmöjligheter!

Har du en utbildning inom NIS/GIS eller en utbildning med inriktning kart- eller lantmäteriteknik och vill arbeta tillsammans med erfarna kollegor? Vill du få möjlighet att utvecklas i en organisation som fokuserar på individen och värdesätter teamarbete? Sök då tjänsten som GIS Ingenjör idag!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill arbeta med geografiska informationssystem där du som GIS Ingenjör samlar in, hanterar och analyserar den geografiska informationen. Du kommer att arbeta på dokumentation och utvecklingsavdelningen där ni får in uppdrag från organisationen som liknar projekt som du är med ifrån start till slut. Det kan röra sig om mätningar av rör, ledningar etc. Varje projekt avslutas med en intern presentation där du presenterar resultatet av de du arbetat med. I din roll som GIS Ingenjör ingår du i ett team på 5 personer som har erfarenhet av arbetet och teamet kommer ta ansvar för att du får en inlärningsperiod och den introduktion som krävs för att du ska bli trygg i din roll. Du kommer att arbeta med programvaror från Auto CAD samt utföra inmätningar med utrustning från Topcon.

Din profil

Vi tror att du som är noggrann, systematisk och analytisk kommer att trivas i rollen som GIS Ingenjör, då arbetet är precist och detaljrikt. För att klara av arbetet tror vi också att du har en utbildning inom GIS/NIS eller en utbildning med inriktning kart- eller lantmäteriteknik. Vi tror också att det är viktigt att du har god datavana, fullgott färg- och djupseende samt körkort. Det är också meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Skallkrav
  • Utbildning inom GIS/NIS eller en utbildning med inriktning kart- eller lantmäteriteknik
  • Datavana
  • Fullgott färg- och djupseende
  • Körkort B
Meriterande
  • Erfarenhet av NIS system
  • Arbetslivserfarenhet inom området
  • Erfarenhet av arbete med referenssystem koordinattransformationer, kartdesign och/eller kartpresentation
Villkor

Omfattning: Heltid
Placering: Lysekils kommun
Start: Augusti

Urval sker löpande, ansök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund ansvarar för elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme i Lysekils kommun och de är idag 75 anställda.
Kunden erbjuder full upplärning och den utbildning som krävs i rollen som GIS Ingenjör.

Mer information ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.