Frontend-utvecklare till globalt modeföretag

Frontend-utvecklare till globalt modeföretag

Är du en Frontend-utvecklare som har erfarenhet från HTML, CSS och JavaScript och vill arbeta på ett svenskt globalt modeföretag? Då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att utveckla och underhålla webbaserade applikationer, ansvara för kodning och modifiering av e-handelsplattformen för att säkerställa en gedigen och trevlig kundupplevelse. Det dagliga arbetet kommer att bestå av att implementera nya funktioner och idéer i frontend samt underhålla och uppdatera befintliga funktioner på företagets webbplats. I rollen ingår också ansvaret för att tillhandahålla teknisk support till anställda för nätverksinfrastruktur och internt skrivbordssystem och hårdvara.

Din profil

Det spelar ingen roll om du just har slutat skolan, lärt dig allt på fritiden eller har flera års arbetslivserfarenhet. Så länge du har de färdigheter som krävs för den här positionen och är angelägen om att lära dig nya saker är du rätt person för det här jobbet.

Skallkrav
  • HTML, CSS
  • Javascript, Node.js
  • React
Meriterande
  • Erfarenhet från versionhanteringsprogram likt Git
  • Docker
Villkor

Arbetstid: 08-17
Placering: Göteborg
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett svenskbaserat modeföretag som agerar på den globala marknaden. Företaget har för närvarande 6 butiker i bland annat London, Köpenhamn, Stockholm och Göteborg med mer väntande. Sedan strarten 2014 har det varit en häftig tillväxtresa där företaget utökat sig från 2 personer och anställt över 60 personer på 4 år.

Mer om företaget berättas först vid en intervju.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.