Frontend-utvecklare till familjärt och växande teknikföretag!

Frontend-utvecklare till familjärt och växande teknikföretag!

Brinner du för design och användarvänliga gränssnitt? Är du en kreativ person som har en passion för UX? Vill du skapa meningsfulla upplevelser för människor och företag? Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som frontend-utvecklare kommer du få bygga hemsidor och portaler, vara med och utveckla deras egna produkter, bygga gamification och spel. Teamet som du kommer tillhöra är i dagsläget en mindre grupp, därför kommer du få möjlighet att komma med mycket egna tankar och idéer och sätta din egen prägel på arbetet. Du kommer med andra ord få mycket eget ansvar och har stora utvecklingsmöjligheter.

Exempel på ansvarområden och arbetsuppgifter:
 • Utveckla, implementera och underhålla kundernas digitala kampanjer, hemsidor och andra digitala verktyg
 • Leda och själv utföra arbete inom utveckling och underhåll av webbapplikationer
 • Skriva tester för dina applikationer
 • Säkerställa kvalitet och leverans
 • Rapportering av digitala verktyg mot KPI:er
 • Search Engine Optimization
Din profil

Vår kund söker en kreativ och nyfiken medarbetare som älskar teknisk utveckling. Eftersom team-andan är väldigt viktig för dem är du en person som har lätt för att kommunicera och gillar att bolla idéer och tankar. Vi ser gärna även att du är en person med fokus, ett högt driv och utveckling är en naturlig del av ditt sätt att tänka.

Skallkrav:
 • 2 års arbetserfarenhet eller mer inom frontend-utveckling
 • Relevant utbildning
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Tekniska kompetenser som efterfrågas:
 • Wordpress eller annat CMS-verktyg
 • Vue (alternativt mycket goda kunskaper i React/Angular)
 • Valfri Website-builder
 • HTML
 • CSS
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg (Hovås)
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid, 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761-861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en nytänkande byrå med full fart framåt. De planerar just nu att växa för att kunna hjälpa ännu fler kunder med förbättringar inom försäljning, marknadsföring, effektivitet och tillgänglighet. Sedan deras start har de jobbat med välkända, globala varumärken men också med företag som genomgår en resa där vår kund får vara med från starten och bygga upp grunden tillsammans. Vår kund vill vara bäst på det de gör och samtidigt ha väldigt roligt under tiden!

Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.