Franchisetagare till etablerad fastighetsmäklarbyrå sökes

Franchisetagare till etablerad fastighetsmäklarbyrå sökes

Är du en hungrig entreprenör som vill ta nästa steg i din mäklarkarriär? Ta möjligheten att gå in som Franchisetagare och således ta över ansvaret för en etablerad mäklarbyrå i Göteborgs-området!

Dina arbetsuppgifter

Som Franchisetagare så har du fullt ansvar för byråns resultat, personal och fortsatta utveckling. Din primära uppgift är att driva byråns resultat framåt genom att skapa nya affärer, engagera dina medarbetare, ta ekonomiskt ansvar med mera.

Med en nationellt väletablerad aktör i ryggen samt ett fungerande kontor med satta rutiner och processer, så har du goda förutsättningar till positiv utveckling i din ägandeskapsroll. Överlämning från nuvarande franchisetagare kommer genomföras med noggrannhet så att du skall ges rätt förutsättningar i din nya roll.

Din profil

Skallkrav:
  • Registrerad fastighetsmäklare
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet som fastighetsmäklare
Meriterande:
- Erfarenhet av liknande roll

Vi söker dig med entreprenörsanda som är redo att ta dig an nästa utmaning i karriären. Vi ser att du besitter goda ledaregenskaper samt ett sinne för affärer. Vidare är du en driven och resultatinriktad person som brinner för att skapa goda relationer, engagera samt utveckla din personal och varumärket.

Villkor

Start: Omgående eller enligt ÖK
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt ÖK

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
jesper.e@framtiden.com

Publiceringsdatum
2019-11-13
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Fastighetsmäklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en välkänd och etablerad aktör med verksamhet runt om i Sverige. Med flera år i branschen, och dessutom med stadig tillväxt varje år, så är företaget en pålitlig, betrodd och stark aktör på marknaden. Det aktuella kontoret ligger i storgöteborgs-området och är ett etablerat kontor med rutiner, marknad och processer satta. Detta är således en unik chans för dig att som vill ta över äganderollen på ett fungerande kontor genom Franchisetagande. Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.