Flexibel lageradministratör med goda utvecklingsmöjligheter sökes!

Flexibel lageradministratör med goda utvecklingsmöjligheter sökes!

Är du en problemlösare och noggrann person? Vill du vara med och utveckla lagerhanteringen i en varierade roll med stort ansvar? Då är denna tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi nu en lageradministratör för en deltidstjänst som på sikt kan komma att öka i omfattning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att plocka och packa orders på lagret samt att boka frakt via datorn. Andra arbetsuppgifter i din roll som lageradministratör innefattar kundkontakt via telefon och mejl samt viss typ av administration. På sikt kommer du även genomföra inköp samt vara med och bidra till att utveckla lagerhanteringen.

Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning
  • Svenska samt engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Körkort B
  • Tidigare erfarenhet av lagerhantering
Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet. Vi söker en strukturerad person som är kreativ och lösningsorienterad. Rollen som lageradministratör innebär att du behöver vara initiativtagande samt flexibel att hjälpa till där behov uppstår. Då kundkontakt förekommer så behöver du även vara hjälpsam och serviceinriktad i ditt arbete.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: 50% (kan komma att öka på sikt)
Placering: Mölnlycke
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com
Anställningsomfattning
Deltid, Tillsvidare
Tjänstgöringsort
Mölnlycke
Publiceringsdatum
2018-09-14
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0760361232
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 okt (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är specialister på produkter för ögonläkare och optiker. Företagets arbetar med att importera, marknadsföra och sälja högkvalitativa produkter som förbättrar och utvecklar ögonsjukvården samt optikermarknaden. Visionen för företaget är att vara första kontakten när kunden ska köpa produkter inom ögon och optik. Med 20 års branscherfarenhet är vår kund en etablerad aktör på marknaden och arbetar med flera av de mest välrenommerade bolagen inom branschen. Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.
Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.