Flexibel Naval architect/Skeppskonstruktör till litet bolag med stora möjligheter sökes

Flexibel Naval architect/Skeppskonstruktör till litet bolag med stora möjligheter sökes

Har du kunskaper inom fartygsteknik och ett entreprenörstänk? Är du nyfiken på skeppsbygge samt gillar att resa? Då kan det vara dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund har idag själv ansvar för hela bolaget och söker nu en högra hand för att föra det framåt. Hos vår kund kommer du att få arbeta med kalkylering, rituppdrag, kondition- och fartygsinspektioner. Du kommer få en varierande arbetsmiljö där du likväl kan befinna dig hemma på kontoret ena dagen och nästa direkt ute på plats direkt hos uppdragsgivaren vilket ibland kan vara på botten av ett fartyg. Då vår kund besitter en bred kunskap om alltifrån hur man bygger en marinstation till vilka regler man behöver följa vid val av tvättmaskin på ett fartyg kommer du lära dig allt från högt till lågt. Till en början får du ta dig an mindre projekt som exempelvis beräkningsuppdrag men på sikt kommer du kunna få möjlighet axla huvudansvaret för hela företaget.

Din profil

Då vår kund har ett entreprenörstänk utan dess like vill de gärna att du går i samma fotspår, ser möjligheter där andra ser stängda dörrar och alltid går i tankebanor som varför, hur och när? Vi vill att du ska kunna se helheten och ha ett långsiktigt tänk med vilja att växa med företaget. Du ska vara bra på att ta eget ansvar och känna dig bekväm med att arbeta självständigt. I den här rollen ingår även en hel del resande då deras kunder finns utplacerade överallt. Tillgång till tjänstebil finns men det kan även betyda en del flygresor över landets gränser.
Skallkrav
  • Högskoleutbildning (helst inrikting inom marinteknik eller farkostteknik)
  • Cad kunskaper- AutoCAD
  • Engelska tal och skrift
  • Kunskaper inom skepptekniska beräkningar (Exempel hållfastighetslära, stabilitetsberäkningar)
Meriter:
  • Insatt i senaste miljöreglerna
  • Svenska tal och skrift
  • Kunskaper i Rhino
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 8-17
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Arkitekt, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund startade företaget 1984 och det har idag växt med uppdrag på både nationella och internationella nivåer. Idag hjälper vår kund en av Sveriges kommuner att bygga en 36 meter lång hamn- och eskortbogserare i samarbete med ett företag i Spanien. Där har vår kund assisterat den tekniska avdelningen under konstruktions- och specifikationsfasen. Vår kunds konstruktions projekt syns lite överallt ex. i samarbete med Västtrafik har de konstruerat färjorna som idag går över Götaälv i Göteborg, Älveli och Älvfrida.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.