First line IT-Support till Göteborg

First line IT-Support till Göteborg

Dina arbetsuppgifter

I din roll som First Line/Helpdesk Support får du jobba med problemlösning och hjälpa slutanvändare med deras problem. Arbetsuppgifterna varierar och ingen dag är sig lik. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innebära:
  • Felsökning av nätverk
  • Hjälpa slutanvändare med IT relaterade problem via telefon och mail
  • Identifiering av hårdvaruproblem
Du får jobba i ett team bestående av andra IT-entusiaster som tillsammans skapar en härlig arbetsmiljö och delar med sig av sina kunskaper.

Din profil

Som person tror vi att du är ansvarsfull, strukturerad och serviceminded. För att lyckas i rollen behöver du trivas med att arbeta med datorn och telefonen som främsta arbetsverktyg. Det är även viktigt att du är kommunikativ och samarbetsvillig.

Skallkrav
  • 1 års erfarenhet från First line IT-support
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
- Erfarenhet från Servicenow

Villkor

Start: Omgående enligt ök.
Placering: Göteborg
Omfattnig: Heltid
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Framtiden strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering. Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom IT och teknik, ekonomi och finans, kontor, lager och industri. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.