Fastighetsmäklare sökes till byrå med goda utvecklingsmöjligheter!

Fastighetsmäklare sökes till byrå med goda utvecklingsmöjligheter!

Brinner du för att skapa goda kundrelationer och att hjälpa kunder med sitt livs största affärer? Är du en driven lagspelare som vill utvcklas inom mäklaryrket?
Här får du chansen att visa dina ambitioner och utvecklas på en väletablerad mäklarfirma!

Dina arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Värdera samt sälja bostäder
 • Planera visningar
 • Utföra visningar
 • Utföra budgivning och ta ansvar över hela köpprocessen
 • Slutföra affärer (Avtalsskrivning, dialog mellan kund och köpare, överlämning av nycklar/koder)
 • Sälja tjänster så som arvode, styling och liknande
 • Skapa arbetsmöjligheter genom att nätverka
Din profil

Skallkrav:
 • God svenska i tal och skrift
 • körkort B
 • Certifierad mäklare
Meriterande:
 • Erfarenhet av sälj
 • Arbetat som mäklare på annan ort
För denna tjänst vill vi se att du är en organiserad person som både är lösningsorienterad och tar din roll på stort allvar då tjänsten innebär mycket frihet under ansvar. Du ger alltid dina kunder och dina affärer fullt fokus och är en engagerad mäklare som brinner för att hjälpa kunder med deras bostadsaffärer. Målet är att kunderna alltid ska vara nöjda och välja att återkomma.

Det är viktigt att du har rätt inställning, är driven och är en god lagspelare till dina kollegor. Vi ser även att du har en entrepenördsanda och att säljande kommer naturligt för dig i din roll som fastighetsmäklare. Som person har du en god vilja och ambition om att alltid ge full fokus till sina kunder och affärer.

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Varierande arbetstider
Omfattning: Heltid 100%
Lön: Enligt överenskommelse. Grundlön under dina 3 första månader

Urval sker löpande. Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen till denna tjänst!
Mer info
Kontaktperson Lisa Stamberg
Telefon 0723-00 82 33
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 feb (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en väletablerad mäklarfirma där man jobbar brett med många olika typer av bostäder. Man sköter försäljning av både villor, bostadsrätter, mark med nyproduktion, sommarhus, jordbruk m.m. De geografiska områdena man arbetar med är Allingsås, Partille samt Lerum.
Vår kunds kontor är beläget i Sävedalen där det för tillfället är 4 stycken anställda. Mäklarfiramans mål att expandera och anställa fler inom de närmsta åren. Man har många utarbetade samarbetspartners som man arbetar med.

På arbetsplatsen strävar man efter en teamkänsla och att man alltid stödjer varandra i sitt arbete. Man försöker till största möjliga mån jobba systematiserat så man kan vara ledig varannan helg.

Vår kund tillhör en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor. Som mäklare på denna byrå får du hela tiden stor variation på dina uppdrag. Man arbetar med många olika typer av bostäder som villor, bostadsrätter, hybrider och även kommersiellt arbete med jordbruk. Hos vår kund får du även möjlighet att arbeta med tre olika geografiska områden (Allingsås, Partille samt Lerum) Många kunder väljer att flytta mellan dessa tre områden och köpa bostäder i de olika områdena i olika skeenden i livet. Detta medför att man i många fall får chans att följa sina kunders affärer.

Jobbet är flexibelt vilket ger dig möjlighet till mycket frihet under ansvar. Du kan välja att utföra delar av arbetet hemifrån eller ifrån kontorets lokaler belägna i Sävedalen. Här blir du en del av ett arbetslag som har engagemang och passion över sitt yrke. Man är mån om att det skall finnas en teamkänsla på byrån och att man har ett positivt samarbete med varandra. På denna mäklarbyrå försöker man i möjligaste mån att systematiserat arbeta utifrån att man skall kunna vara ledig varannan helg och man hjälper varandra kollegialt så att detta kan vara möjligt.

Hos vår kund finns det goda utvecklingsmöjligheter och du erbjuds program, säljträning och utbildningar som ger dig möjlighet att utvecklas i din roll som fastighetsmäklare. Här finns alla möjligheter att göra en strålande mäklarkarriär!