Extrajobb som utbildare i Office 365

Extrajobb som utbildare i Office 365

Har du god kunskap i Office-paketet och SharePoint samt brinner för att motivera och inspirera andra människor?

Vi söker för vår kunds räkning dig som vill extraarbeta som utbildare i SharePoint 2-3 gånger i veckan. Skicka in din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som utbildare kommer du att utbilda och inspirera människor till att lära sig och utvecklas inom Office 365 och främst SharePoint. Kursernas längd varierar och kan vara från en till tre dagar långa. I rollen kommer du bland annat coacha, genomföra praktiska övningar och hålla i föreläsningar med hjälp av ett utarbetat kursmaterial. Du kommer hålla i kurser för framförallt mindre grupper upp till 12 personer. Själva utbildningen sker primärt i företagets lokaler men kan även utföras ute hos kund,

Din roll är viktig och handlar till största del om att kompetensutveckla och entusiasmera människor inom ämnet.

Din profil

Vi söker dig som är en riktig fena på Office 365 SharePoint och som är pedagogiskt lagd. Du triggas av att motivera och utveckla andra människor där du också får leda arbetet. Du trivs med att ha en ledande roll och anser att du kan utbilda och lära ut på ett pedagogiskt sätt. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Om du har andra IT/Dator-relaterade kunskaper kan de också komma till användning i andra kurser.

Detta jobb passar dig som behöver ett extrajobb, till exempel vid sidan av studier eller ett annat deltidsjobb.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placering: Göteborg
Omfattning: Varierande, cirka 2-3 dagar i veckan

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Åsa Stendal
Telefon 0722-49 96 53
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av Sveriges största utbildningsgrupper. Mer information om kunden ges vid intervjutillfälle.

Du kommer att vara en del av ett expansivt företag och ett glatt gäng där mycket roligt händer. Du kommer att sitta i fina och moderna lokaler i centrala Göteborg. Tjänsten är rolig och varierande där du vid varje kurstillfälle lär känna motiverade deltagare.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.