Entreprenadingenjör till Göteborg!

Entreprenadingenjör till Göteborg!

Dina arbetsuppgifter

Denna tjänst täcker ett stort kompetensområde och du kommer att arbeta med allt från kalkylering, ekonomi, budgetarbete, inköp och tidsplanering.

Du sitter mestadels ute i produktion och har ett nära samarbete med platschef och arbetschef. Ditt arbete kommer vara av stor betydelse för projektens framgång och du kommer vara delaktig från start till färdigställande av projekt.

Vidare kommer du att delta vid byggmöten och fungera som ett stöd till organisationen i sin helhet.

Din profil

Du har troligen läst en högskoleingenjörsutbildning, YH-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har minst 1 års erfarenhet från en liknande roll som entreprenadingenjör eller projektingenjör. Ett krav är att du talar och skriver flytande svenska och har B-körkort.

Vi tror att du är en utpräglad lagspelare som ser ditt bidrag som en central del i ett framgångsrikt projekt. Du har en förmåga att planera och strukturera din dag men kan också snabbt prioritera om då det ibland kan dyka upp problem i produktionen. Som person är du driven och resultatorienterad med ett analytiskt sinne som trivs med att lösa problem.

Villkor

Startdatum: Enligt överrenskommelse
Placeringsort: Mölndal
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en framgångsrik aktör i Göteborgsområdet när det gäller anläggningsbyggnation. De är väletablerade på marknaden och Göteborgs snabbast växande inom området. Idag har företaget cirka 60 anställda och sitter i fräscha lokaler i Mölndal.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.