Embeddedutvecklare till innovativt bolag!

Embeddedutvecklare till innovativt bolag!

Vår kund söker en prestigelös och vass ingenjör som brinner för inbyggda system inom C-programmering.

Dina arbetsuppgifter


Du kommer att arbeta som utvecklare, främst inom C-programmering och utveckla kundens egna produkter. Arbetet omfattar mjukvaruutvecklingens alla faser specificering, design, implementering, verifiering samt dokumentering. Tjänsten innebär att du dels kommer att arbeta inne på kontoret i deras kundprojekt. Till en början kommer du att arbeta nära en senior kollega och axla mer ansvar efter tidens gång.

Om företaget


Företaget levererar utvecklingsprojekt inom industriella styrsystem. Med samlad kunskap och erfarenhet hjälper företaget sina kunder att lyckas med sin produktutveckling genom att ta på sig hela utvecklingsuppdrag eller bidra med expertisstöd. Mer information ges vid intervjutillfället.

Din profil


Skallkrav:
  • Civilingenjör inom datateknik, elektroteknik, mekatronik eller motsvarande.
  • Brinnande intresse för inbyggda system
  • Mycket goda kunskaper i C
  • Flytande svenska i tal och skrift.
Meriterande:
  • Fritids- och hobbyprogrammeringsprojekt inom inbyggda system som du kan visa upp.
  • Praktiskt lagd
Vår kund söker en person som är ansvarstagande, innovativ och noggrann. Du har ett gediget intresse för utveckling och du är en teamplayer.

Om oss


Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor


Start: Snarast eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Göteborg

Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktperson(er)

Jesper Eriksson

076 – 036 12 32

jesper.e@framtiden.com

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

2021-04-16

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Kontaktperson(er)


Jesper Eriksson

0760- 36 12 32

jesper.e@framtiden.com
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.