Embedded-utvecklare till globalt försvars- och säkerhetsföretag

Embedded-utvecklare till globalt försvars- och säkerhetsföretag

Har du en relevant teknisk bakgrund och vill utvecklas hos en global, välkänd aktör? Ta chansen och sök tjänsten som Embedded-utvecklare redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som embedded-utvecklare hos vår kund ansvarar du för utveckling av företagets funktioner. Detta innebär primärt att du arbetar med programmering och utveckling av kundens simulatorer som används för utveckling av deras radarprodukter. C++ är det vanligast förekommande språk du arbetar i, vilket förutsätter att du erhållit kunskap inom detta sedan tidigare.
Du kommer att arbeta utifrån ett agilt arbetssätt och ingår i ett produktteam om cirka sex stycken kollegor. Detta är rollen för dig som vill vara nära innovativ ny teknik och samtidigt utveckla dina kunskaper. Inledningsvis ges du introduktion för att du ska ges bästa förusättningar att lyckas i din nya roll.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant teknisk utbildning, lägst YH-nivå
  • Goda kunskaper i C++
  • Svenska o engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av arbete i team med agila arbetsmetoder
För att lyckas i denna roll ser vi att du är en ambitiös person som har ett driv och nyfikenhet att vilja lära dig nya saker. Du föredrar att arbeta nära tekniken och bidrar gärna med egna initiativ på lösningar. Vidare är du en lagspelare som samarbetar väl i grupp och är lyhörd i din omgivning.

Villkor

Start: januari eller enligt ök
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt ök

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publiceringsdatum
2019-10-24
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0760-36 12 32
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Företaget är tekniskt ledande inom flera fält och här får du utvecklas i en innovativ teknisk miljö med hög kompetens inom bolaget. Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.