Embedded-utvecklare sökes!

Embedded-utvecklare sökes!

Har du cirka 2 års erfarenhet av att jobba som embedded-utvecklare? Andas du teknik och finner vardagen som roligast när du får ta dig an kluriga problem? Har du som lägst en kandidatexamen? Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi embedded-utvecklare till flertalet kunder i Göteborg med omnejd. Därför söker vi dig som har det rätta intresset för just embedded-utveckling och har ett par års erfarenhet inom området.

Skicka in en ansökan och beskriv i det personliga brevet vad du har för arbetslivserfarenhet samt varför embedded-utveckling ligger dig varmt om hjärtat. När vi läser din ansökan kommer vi analysera vilken kund just du skulle passa bäst hos.

Din profil

Vi söker dig som trivs att jobba både självständigt och tillsammans med ett team samt ser utveckling som en naturlig drivmotor. Kommunikation är a och o och därför krävs det att du inte är rädd för att bolla idéer och samverka med kunder och kollegor.

Skallkrav:
  • Kandidatexamen i något av följande områden: datateknik, teknisk fysik, mekatronik eller elektroteknik
  • Arbetslivserfarenhet: Cirka 2 år
  • Programmeringsspråk: C/C++
  • Övriga tekniska kompentenser: Linux
Meriterande:

- Tekniska kunskaper inom: Git, Jenkins, Gerrit

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid, 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.