Embedded-utvecklare sökes!

Embedded-utvecklare sökes!

Har du erfarenhet av Embedded-utveckling? Älskar du att lösa komplexa problem? Klappar ditt hjärta lite extra för design eller att skapa automatiserade tester? Då söker vi efter dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Embedded-utvecklare hos vår kund kommer du att arbeta med felsökning och komplexa system med den senaste tekniken och vara med att utveckla framtidens elektrifierade bilar samt jobba för de mest innovativa bolagen i Göteborg.

Din profil

I den här rollen krävs det att du är genuint intresserad av fordonsbranschen och den senaste tekniken. Du älskar felsökning och att gräva djupare in i komplexa problem. Du har ett öga för detaljer och ett organiserat och metodiskt arbetssätt. Dessutom är du lyhörd och har ambitionen att förstå kundens behov.

Tekniska skallkrav:
  • 3 års erfarenhet från att ha arbetat ute hos kunder med mjukvaruutveckling
  • Kunskaper inom C++, C eller Java
  • Kunskaper inom Linux
Övriga skallkrav:
  • Kandidat/master inom elektroteknik eller datateknik
  • Flytande engelska i tal och skrift
  • Flytande svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskaper inom Embedded Android Framework
  • Erfarenhet av Cloud (AWS, Google Cloud, Azure)
  • Erfarenhet av eller förståelse för elektronik
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid, 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 nov 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en framåttänkande grupp av ingenjörer och tekniker som andas teknik och har djup kompentens inom fordonseftermarknad inom test- och kvalitetsteknik.

Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.