Elkonstruktör till växande företag sökes!

Elkonstruktör till växande företag sökes!

Är du intresserad av elteknik och smarta lösningar? Vill arbeta i en spännande tjänst på ett växande företag som arbetar i framkant med teknik? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som elkonstruktör kommer du arbeta i projekt tillsammans med härliga kollegor där ni tillsammans finner lösningar och hjälper varandra. Du kommer arbeta med projektering och främst som konstruktör i CAD. Ditt arbete kommer vara omväxlande och kreativt samt formas utifrån dina ambitioner och erfarenheter.

Vid start kommer du få en god introduktion och den första tiden även ha en mentor att vända dig till för att med tiden bli allt mer självgående i arbetet. Har du sedan tidigare inga kunskaper inom CAD kommer du att få utbildning på plats.

Din profil

Skallkrav
  • YH-utbildning inom el-konstruktion och med praktik alternativt erfarenhet av elinstallationer genom arbete
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Stort intresse av elteknik
Meriterande
- Erfarenhet av Revit

Personlighet:
Stor vikt kommer läggas på dig som person. Vi söker dig som är trygg i dig själv, har ett stort engagemang och en god förmåga att kunna prioritera ditt arbete. Vidare är du strukturerad och tycker om ordning och reda. Du trivs av att arbeta i ett team och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående i ditt arbete. I arbetet tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är en öppen och nyfiken person och har viljan att utvecklas.

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 sept 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett teknikkonsultföretag som startades våren 2015 och arbetar inom bygg- och fastighetssektorn med inriktning på elteknik. De består idag av 9st elkonsulter/elprojektörer och deras tankesätt är att skapa hållbara lösningar med hög kvalité och förstå kundens målsättning.

De som arbetar hos vår kund har mångårig erfarenhet i branschen och ett brinnande intresse för elteknik. När det gäller teknik arbetar de i framkant och är certifierade för flertalet tekniska system så som DALI, KNX, Smart-House och Control4.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.