Elkonstruktör till internationellt och ledande bolag!

Elkonstruktör till internationellt och ledande bolag!

Är du nyfiken på energi- och kärnkraftindustrin? Vill du också arbeta för ett av de största teknikkonsultbolagen i Sverige? Vi söker dig som är junior ingenjör och i början av din karriär!

Dina arbetsuppgifter

Som junior elkonstruktör/ingenjör kommer du att arbeta för ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära detaljkonstruktion inom el. Du kommer främst att arbeta mot lägre spänning och med provning, drifttagning, kabeldimensionering samt montagestöd. En del av jobbet kan också innefatta analys, förstudier och projektering och tillhörande uppgifter däremellan.

Du kommer att ingå i ett team på 11 stycken personer som har blandade roller inom projektledning, detaljkonstruktion och kvalité. Vi söker dig som gillar el och teknik, brinner för konstruktion och är nyfiken på kärnkraftsindustrin. Du kommer att arbeta i olika CAD-verktyg, vanligtvis El-master. Med tekniskt intresse och tålamod kan du med tiden arbeta dig mot att bli detaljkonstruktörsledare, teknisk projektledare eller systemkonstruktör.

Tjänsten innebär att du kommer vara stationerad utanför Varberg, därför söker vi dig som är flexibel. Är det någonting du undrar över som inte framgår? Ring då gärna Victoria på telefon 0735-136573 för svar på dina frågor.

Din profil

Du är en analytisk, initiativrik och ansvarstagande person. Vi förutsätter också att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Som person är du positiv, konsultmässig och har ett problemlösande tänk.

Du trivs bra i en dynamisk grupp med blandade åldrar och bakgrunder. Du delar gärna med dig av din kompetens samtidigt som du tycker det är roligt att lära av andra. Är du i början av din karriär och känner igen dig i denna beskrivning? Tveka då inte att söka!

Krav för att söka tjänsten som junior elkonstruktör/ingenjör:
 • Högskole-/civilingenjörsutbildning inom elektronik, mekatronik eller motsvarande.
 • Inriktning elkraft eller automation
 • CAD-kunskaper
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort
Meriterande:
 • Erfarenhet eller exjobb mot energi eller kärnkraft
 • EPC
 • Praktisk erfarenhet inom el
 • El-Master
 • El-Vis
 • Eplan
 • Power Concept
 • FebDok
Villkor

Lön: Marknadsmässig, enligt överenskommelse
Start: September
Placering: Utanför Varberg samt i Göteborg
Arbetstider Flexibelt, oftast 06:30-15:30
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Rekrytering sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Victoria Sahlberg
Telefon 0735-136573
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 aug (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer att arbeta hos vår kund som är ett stort och ledande teknikkonsultbolag i Sverige. Deras fyra huvudområden är Industri, infrastruktur, IT och energi. Företaget är internationellt och har cirka 9000 anställda med en omsättning på 11 miljarder kronor. Du kommer att tillhöra sektionen mot energi. Man har en stor teknisk bredd och ett samlat tekniskt kunnande som ligger till grund för lönsamma, säkra och hållbara lösningar ute hos sina kunder.

Vår kund ser sina medarbetare som värdet i företaget, vilket betyder att du som medarbetare alltid kommer i fokus. Du erbjuds bra förmåner och en omväxlande arbetsplats där du är med och påverkar din vardag och utveckling. Handledningen för dig som är junior är viktig, därför får du gå introduktionsprogram samt får en mentor i din konsultroll och en mentor i din tekniska roll.

Du kommer att skapa dig ett stort kontaktnät och rivstarta din framtida karriär! Mer information ges vid intervjutillfället.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtidens idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.