Elkonstruktör sökes till Sweco!

Elkonstruktör sökes till Sweco!

Har du en vilja att utveckla din kompetens inom elkonstruktion? Vill du vara med och utforma städer och samhällen på ett stort internationellt konsultföretag? Är du en person som är nyfiken, lyhörd och driven? Välkommen att skicka in din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som junior elkonstruktör kommer du att sitta med konstruktion inom högspänningsel. Du kommer även att ta fram ritningsunderlag, sitta med kretsscheman, inkopplingsmaterial samt vara med och bestämma vilka material som ska ritas in/köpas in. På sikt, när du känner dig varm i kläderna, breddas rollen och analys, förfrågningsunderlag, ritningar, besiktningar, provningar samt drifttagningar gentemot kunder kommer ingå i ditt ansvarsområde.

Din profil

För att lyckas i rollen som junior elkonstruktör önskas att du är en person med mycket driv, har viljan att lära sig mer inom området samt gillar den klassiska konsultrollen.

Skallkrav:
  • Yrkeshögskoleutbildning + relevant arbetslivserfarenhet eller högskole-/civilingenjör inom elektro/elkraft
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Resbar (kan förekomma resor veckovis till andra städer i Sverige)
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid, 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761-861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco är ett internationellt konsultföretag som gör planerna och utformningen av städer och samhällen för framtiden. Företagets kompetens är bred och erbjuder tjänster inom bland annat arkitektur, teknik och IT. De har ca 15000 anställda i ett flertal länder och utför uppdrag i ungefär 70 länder varje år.

Sweco erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ligger i centrala Göteborg med goda kollektivtrafikförbindelser.

Mer information om kundföretaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.