Elektronikingenjör till SAAB Technologies!

Elektronikingenjör till SAAB Technologies!

Gillar du att blanda teori med praktiska utmaningar? Letar du efter ett arbete som innehåller både arbete vid dator och i labb? Då är ett arbete vid våra antennmätsträckor som håller världsklass något för dig.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att var en del av teamet som ansvarar för Radar Solutions tre antennmätsträckor.

De viktigaste arbetsuppgifterna är:
  • Genomföra mätningar i konstruktions, produktions och eftermarknadsfasen
  • Genomföra externa mätningar där en mätsträcka är ackrediterad av SWEDAC
  • Sköta underhåll av sträckorna inklusive kalibrering av instrument
  • Får arbeta med de flesta av Surveillance radarprodukter
  • Planera infrastruktur för att supportera Aktiva mätningar på sträckan (kraft, kylning, kontroll mm)
  • Driva investeringar kopplade till nya mätuppdrag
Din profil

För att trivas i den här rollen bör du vara en person med ett eget driv att lyckas, men du måste kunna fungera bra i ett team som tillsammans styr och fördelar arbete inom gruppen. Detta ställer höga krav på kommunikationsförmåga, flexibilitet och samarbetsvillighet.
  • Högskoleingenjörsexamen, gärna med inriktning Elektroteknik
  • Utmärkt kommunikationsförmåga på engelska, både i tal och skrift
  • Erfarenhet av att använda Matlab
Meriterande
* Erfarenhet av att använda mätinstrument för mikrovågsutveckling (nätverksanalysator, brusfaktormeter, effektmeter, m.m.)

Villkor

Ort: Göteborg
Start: Enligt överenskommelse
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer att bli en del av ett av Europas vassaste utvecklingsteam inom området, med årtionden av erfarenhet och där vi hjälps åt att växa. Du kommer dessutom på daglig basis samarbeta med utvecklare av de mest avancerade radar- och EW-systemen som finns. Gruppen Antenna Design and Measurements är idag 12 fastanställda. Vi tillhör idag avdelningen Radar Engineering där ytterligare två mikrovågsgrupper finns, de övriga två fokuserar på aktiv mikrovågselektronik och chipdesign.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.