Driven servicetekniker sökes

Driven servicetekniker sökes

Vill du arbeta praktiskt i en kundnära roll? Du kanske har studerat teknisk inriktning på gymnasiet? Är du dessutom en problemlösare, social och en fena på att samarbeta med dina kollegor? Då har vi en spännande tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du att ha en varierad arbetsdag där du tillsammans med en eller flera kollegor åker ut till kunder för att installera fibernätverk. Du kommer till exempel att:
  • Installera fiberanslutningar
  • Felsökningsarbete av teknisk utrustning
  • Utföra nätverkskontroll
  • Ansvara för dokumentation av arbete och rapportera till arbetsledare
Här är din utveckling viktig, därför finns det flera olika sätt att utvecklas inom företaget

Din profil

Skallkrav
  • B-körkort
  • Händig
Det är meriterande om du har gymnasial utbildning inom teknik/el eller ifall du skulle ha någon tidigare erfarenhet.
Hur du är som person är det viktigaste för oss. Du som söker behöver vara teknikintresserad, utåtriktad och ha en god samarbetsförmåga. Har du även förmåga att skapa engagemang och driv bland dina arbetskamrater ser vi det som ett stort plus. Eftersom att kundkontakt är en stor del av rollen som servicetekniker lägger vi även stor vikt vid din förmåga att vara flexibel i ditt sätt att agera i olika situationer

Villkor

Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Arbetstider: mån- fre 07.30-16.30

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 dec (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund startade 1992 och är idag en totalentreprenör inom kommunikationsnät med ca 155 anställda och en omsättning på ca 280 miljoner, deras styrka är att de är ett horisontellt bolag med kreativa medarbetare och lägger stor vikt på kundorientering.
Deras verksamhet drivs över hela Sverige med kontor bland annat i Kungsbacka och Stockholm. De utvecklar processflöden tillsammans med deras kunder vilket bidrar till kostnadseffektiva lösningar, målet är att vara ledande inom kompletta kommunikationslösningar.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.