Kundsupport sökes

Kundsupport sökes

Söker du efter ett arbete inom service och brinner för relationsbyggandet? Trivs du i miljön där du dagligen har frihet under eget ansvar? Tveka inte att söka denna tjänst redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som kundsupport kommer du arbeta med customer support dagligen mot Finland. Ditt fokus ligger inte på att ringa kalla samtal till kunden utan du får regelbunda samtal inkommande ifrån kunden och dess behov. Det är ett jobb för dig som är serviceminded samt att du trivs med självständigt arbeta samtidigt som du ingår i ett team. Dina arbetsuppgifter kommer innebära:
  • Kontakt med kunder och återfölsäljare över telefon och mail
  • Reklamationer
  • Leveransbevakning
  • Registrera ordrar
  • Uppdatera prisinformation
  • Offerera
Din inledande tid kommer vara tillsammans med en mentor tills det att du känner dig varm i skorna, och din mentor ser till att du får den bästa inkörsporten för att lyckas som kundsupport hos vår kund.

Din profil

Eftersom du kommer jobba med kundsupport kommer du ha tät kundkontakt och det krävs att du är kommunikativ, serviceminded samt har ett professionellt kundbemötande.

Skallkrav:
  • Finska i tal och skrift
  • Svenska i tal och skrift
Villkor

Start: Omgående
Arbetstider: Heltid 8-16:30
Plats:Torslanda
Lön: Enligt kollektivavtal

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Anna Kaiser
Telefon 0722-100 369
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 sept (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med indirekt försäljning av villagarageportar under varumärket Crawford. De levererar ett stort urval av produkter med hög kvalité och även lösningar av olika slag. Företaget besitter ett tekniskt kunnande och har mycket fokus på service. Bolaget har försäljning inom hela Norden.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.