Driven elkonstruktör sökes till snabbväxande företag!

Driven elkonstruktör sökes till snabbväxande företag!

Har du ett stort intresse för elkonstruktion? Vill du arbeta i en varierande och stimulerande arbetsmiljö? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör i denna tjänst erbjuds du en omväxlande roll inom elkonstruktion. Du kommer att vara direkt ansvarig för konstruktionen och genomförandet av olika projekt.

Exempel på arbetsuppgifter är:
 • Ta fram ritningsunderlag
 • Beställa specialdelar
 • Agera teknisk rådgivare
 • Hålla kontakten med kunder och leverantörer
Du kommer även att koordinera tillsammans med företagets säljare och produktionspersonal för att tillsammans finna en lösning som motsvarar kundens förväntningar.

Beroende på dina tidigare erfarenheter kommer du till en början att få enklare uppgifter och gå bredvid en senior för att sedan växa in i rollen tillsammans med dina kollegor. Det konstruktionsverktyg som du kommer att arbeta i är ElproCAD.

Din profil

Som elkonstruktör hos vår kund är du resultatinriktad och har en förståelse för att det är ute på marknaden som affärerna sker, samtidigt som du är social och ödmjuk. Du är stabil, trygg och stresstålig samt trivs i en strukturerad arbetsmiljö.

Skallkrav:
 • Eftergymnasial utbildning inom elteknik eller automation
 • Svenska i tal och skrift
 • God datorvana
 • God kännedom om de direktiv och föreskrifter som styr arbetet inom lågspänningsområdet
Starkt meriterande:
 • Kunskap inom ElproCAD
 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom elkonstruktion
 • Dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med automationslösningar mot kyl-, fastighets-, industri-, eller processkunder.
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Älvängen
Arbetstider: 8-17
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer av automatikutrustning och apparatskåp. Dem marknadsför, konstruerar och tillverkar kompletta apparatskåp för styrning av maskiner och anläggningar.

Idag är dem 40 anställda och har sitt kontor i Älvängen (cirka 15 minuters tågresa från Göteborgs centralstation). Företaget har ett dotterbolag i Litauen som står för produktionen av standardiserade lösningar i stora serier, men resterande produktion sker inhouse på kontoret i Älvängen vilket möjliggör för samtliga inom företaget att få se den färdiga produkten innan den levereras ut till kunden. De tjänster som erbjuds är anpassade för att kunna hjälpa kunden i hela kedjan - från idé till driftsatt lösning.

Företaget arbetar med stort fokus på att måna om sin personal. De erbjuder fräscha kontorslokaler som präglas av en positiv företagskultur och strukturer som fungerar.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.