Driven Innesäljare sökes till ett väletablerat företag!

Driven Innesäljare sökes till ett väletablerat företag!

Är du kommunikativ och tycker om kundkontakt? Trivs du med telefonen som arbetsredskap? Då tycker jag att du ska skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som säljare hos vår kund kommer du i första hand att använda telefonen som verktyg i din kommunikation med kunderna. Här jobbar vi även med försäljning i flera steg, leads-generering m.m.
Du kommer att ha kontakt med både stora och små företag i olika faser av sin verksamhet och arbeta med hög aktivitet och alltid med nöjd kund i fokus.

Din profil

Vi söker dig som är driven, resultatinriktad och trivs med uppsatta mål. Du är engagerad och har rätt attityd, är väl införstådd vad rollen som innesäljare innebär. Viktigt att du tar för dig, får saker gjorda och arbetar med driv och engagemang för att överträffa resultat och ta ditt resultat till nästa nivå.

Skallkrav
  • Svenska i tal och skrift.
  • Stort intresse för sälj.
  • Har god förmåga att förmedla per telefon.
Meriterande:
  • Har dokumenterad erfarenhet som innesäljare, B2B
  • Ett ekonomiskt intresse
Sammanfattat är du positiv, initiativrik och brinner för att skapa goda affärer och samarbeten!

Villkor

Placering: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider
Start: enligt överenskommelse
Lön: Fast grundlön med ett generöst bonussystem. Goda möjligheter att påverka sin egen inkomst.
Mer info
Kontaktperson Jacqueline Börjesson
Telefon 0722409745
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en av marknadsledarna inom branschen för säkerhetstjänster. De har idag ca 25 anställda och omsätter över 48 miljoner SEK.
Mest kända är de för sina nyckelbrickor och deras spärrtjänst Kortskydd, men erbjuder även tjänster som personlig Id-bevakning samt bevakning av företags ekonomiska och juridiska information i offentliga register.De är måna om sin personal och jobbar för att stödja, utbilda, utveckla och guida deras anställda till individuell framgång för att gemensamt driva företaget framåt.

Det är viktigt för föregatet att tillsammans skapa en miljö där det alltid är högt i tak så när pressen är som störst, är alltid humöret och energin på topp.

På företaget finner du de skönaste kollegorna, en familjär och rolig arbetsplats samt en massa spännande säljtävlingar.
Fredagsfrukosten är en given favorit!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.