Driven Diagnosingenjör sökes till internationellt företag.

Driven Diagnosingenjör sökes till internationellt företag.

Har du en utbildning inom fordons-el och ett stort intresse för el-problem samt fordon? Då kan det vara just dig vi söker! Ta chansen att få arbeta tillsammans med kollegor som brinner för samma sak!

Dina arbetsuppgifter

Rollen som Diagnosingenjör har en problemlösande karaktär och arbetar mycket med felsökningar. Du kommer tillsammans med uppdragsgivare att utveckla elektriska felsökningsmetoder och säkerställa att de i nästa led får rätt förutsättningar för effektiva reparationer samt åtgärder av fel. I rollen som Diagnosingenjör kommer du att främst arbeta i datormiljö men ibland också direkt på olika fordon. Du kommer att komma i kontakt med el-scheman, sammanställa information och beskriva fordonets olika system. Det är också välkommet att du i din roll kommer med egna förbättringsförslag och idéer då det är viktigt att ni tillsammans strävar efter att bli bättre.

Din profil

Vi söker efter dig som är intresserad av ett nytt äventyr i en roll där du kommer få vara med och forma det dagliga arbetet utefter en ram som fungerar för dig. Vi ser att du har ett stort intresse för fordonsel och satsar på en framtid med arbetsuppgifter som berör området el. Den största vikten ligger vid personligheten och inte vid erfarenhet och lång utbildning även om det är meriterande med en relevant ingenjörsutbildning. Du som person är driven, vågar ta för dig och trivs i en miljö där utmaningar är en del av vardagen.

Skallkrav
  • Gymnasieutbildning med inriktning mot fordon/el
  • Engelska i tal och skrift
  • Fordonsintresse
Meriterande
  • Ingenjörsutbildning inom elektronik, mekatronik, maskin eller likvärdigt
  • Erfarenhet av att ha arbetat med BUS-felsökning
  • Erfarenhet av el-scheman
Då vår kund strävar efter att vara en jämställd arbetsgivare ser vi gärna kvinnliga sökande, men avråder ej dig som man att söka.

Villkor

Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg men finns också möjlighet att arbeta frånTrollhättan
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urval sker löpande, ansök redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med ingenjörstjänster och produktinformation. Företaget har ca 3000 medarbetare globalt över världen. Dom arbetar med att kombinera teknik, användbarhet och design på nya sätt genom bland annat kreativa koncept, produktionssystem och digitala informationslösningar. Deras största fokus ligger alltid på slutanvändaren då det är användarupplevelsen som är det riktiga beviset på kvalitet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.