Drömmarnas programmeringsduo sökes!

Drömmarnas programmeringsduo sökes!

Har du och din vän pratat om att de vore kul att arbeta ihop med ett gemensamt projekt? Nu har ni chansen! Vi letar efter två programmerare som vill vara med och starta upp ett projekt hos vår kund. Sök idag!

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer ni att tillsammans skapa ett team som arbetar mot ett gemensamt projekt i Österrike. Ni är placerade på företagets kontor i Västra Frölunda men kan också komma att resa ner vid enstaka tillfällen. Er projektledare är placerad i Österrike och era veckoavstämningar kommer därför ske via Skype. Personen som idag är projektledare har en bakgrund som utvecklare och kommer att se till att ni har de ni behöver och hjälpa er framåt. Det ni främst utvecklar är applikationsmjukvaran till en produkt som bolaget tagit fram.

Din profil

Vi söker nu 2 systemutvecklare som tillsammans ska skapa ett team och gemensamt påbörja ett nytt projekt hos vår kund. Då ni självständigt kommer arbeta som team är det viktigt att du/ni har ett stort eget driv och vågar testa er fram. Vi tror att man trivs bäst i rollen om man brinner för programmering men också tycker om att arbeta utifrån en helhetsbild över projektet.

Skallkrav:
  • Civilingenjörsutbildning inom IT/Datateknik
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Programmeringskunskaper inom C++, C# och Python (god kunskap inom ett språk räcker)
Meriterande:
  • Programmeringserfarenhet
  • Tyska
Villkor

Start: Januari 2020
Arbetstider: Kontorstider
Placeringsort: Göteborg (Västra Frölunda)
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med olika hörsellösningar som på olika sätt förbättrar människors livskvalitet. Företaget arbetar också med innovativ forskning och lösningar för att hjälpa människor med hörselskador världen över. De arbetar med helhetslösningar och tar ansvar för hela processen från det att idén föds till att den hamnar hos patienten.

Mer info ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.