Dokument-kontroller till ledande teknikkonsultbolag!

Dokument-kontroller till ledande teknikkonsultbolag!

Är ordning och reda samt samordning och struktur, ledord som genomsyrar ditt arbete? Har du goda kunskaper av att hantera databaser? Vill du arbeta på ett av Sveriges populäraste teknikkonsultbolag? Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som dokument-kontroller arbetar du i projektgruppen och ansvarar för att hantera flödet av alla tekniska dokument internt och externt.

Huvuduppgifterna är;
  • Att ta emot, registrera och distribuera intern och extern teknisk dokumentation (som exempelvis ritningar, listor, tabeller och kravspecifikationer) i dokumentationssystemet DocHotel.
  • Delta i kvalitetssäkring av projektdokumentation och se till att den uppfyller såväl kundens som projektets krav.
  • Kontinuerlig registrering av reviderade tekniska dokument och dagligt underhåll av dokumentregistret i DocHotel.
  • Uppföljning av deadlines och hjälpa projektledning att uppnå milstolpar relaterade till dokumentationsleveranser.
  • Stöd projektgruppen i frågor som rör teknisk dokumentation, annan projektdokumentation och hjälp med systemstöd.
Din profil

Vi söker dig som har ett intresse för hantering av teknisk dokumentation i databaser. Du har en god organisationsförmåga och gillar att vara spindeln i nätet som alltid ser till att vara steget före. Struktur, ordning och tålamod är viktigt för dig i ditt dagliga arbete och du har inga problem med att sträcka ut en hjälpande hand till dina kollegor när det behövs.

Skallkrav:
  • Relevant eftergymnasial utbildning som gett dig tekniska kunskaper
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Förståelse för databashantering
Meriterande:
  • Kännedom om tekniska ritningar och kravspecifikationer
  • Erfarenhet av att ha jobbat inom processindustrin
Villkor

Startdatum: Januari/Februari
Placeringsort: Göteborg eller Stenungsund
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid, 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund skapar framtiden!

De är ett företag i framkant där medarbetarnas idéer skapar framtiden. Bolaget är idag ett av Sveriges största och ledande teknikkonsultbolag där de tillsammans med sina anställda skapar hållbara teknik- och designlösningar inom områdena Infrastruktur, Industri, IT och Energi.

När 22.000 Svenska studenter röstar fram sina drömarbetsgivare placerar sig de i topp bland de mest attraktiva arbetsgivarna. Att vara en lagspelare, visa nyfikenhet och våga vara modig representerar bolagets anställda. Här trivs du som vill vara med och skapa, bidra och bygga ett smartare samhälle. Här är det en självklarhet att du från och med din första arbetsdag kommer att bli omhändertagen och stöttad på din resa mot att bli ditt bästa jag. Det som krävs av dig är driv och engagemang!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.