Car Rental Agent till världsledande företag

Car Rental Agent till världsledande företag

Gillar du kontakten med människor och drivs av att leverera service av högsta kvalité? Sök då jobbet som Car Rental Agent!

Dina arbetsuppgifter

Som Car Rental Agent är dina huvuduppgifter att ta hand om de kunder som vill hyra bil hos oss, både företagskunder och privatkunder. Det innebär bl a att ta emot, bekräfta och förbereda bokningar av bilhyror både per telefon, mail och över disk. Utöver detta kommer du även att hämta, tvätta och leverera bilar, se till att bilarna är tillgängliga för kunden på rätt tid och plats. Dessutom ansvarar du för den administration och praktiskt arbete som krävs för att säkerställa att återlämnade bilar checkas in och färdigställs snabbast möjligt inför nästa hyra.

Din profil

Vi söker dig som trivs i en internationell miljö med många kontakter, såväl internt som externt. En av dina viktigaste egenskaper är viljan att leverera service av hög kvalitet samt att du har ett professionellt förhållningssätt till ditt arbete. Tjänsten kräver att du är självgående, initiativrik och prestigelös.
Du kan uttrycka dig väl, på svenska och engelska, i både tal och skrift samt du är en van användare av Officepaketet. Körkort B är ett krav samt om du har erfarenhet av något affärssystem är det ett plus i kanten.

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Landvetter
Arbetstider: 9-16 / 12-21
Omfattning: Heltid
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av världens äldsta biluthyrningsföretag och startade sin verksamhet 1912 i Tyskland. Företaget rankas som en av de ledande biluthyrningskedjorna i världen och finns representerade på över 4 500 platser globalt och i över 100 länder. Deras vagnpark sticker ut och har en tydlig premiumprofil med bilmärken såsom BMW, Audi och Mercedes.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.