Business Intelligence-utvecklare till välkänt bolag

Business Intelligence-utvecklare till välkänt bolag

Tycker du det är spännande med statistik, databaser och information? Gillar du att skapa förutsättningar för att analysera data på bästa sätt? Här får du chansen att arbeta med stora spännande företag och hjälpa dem att bli bättre på att förstå sin verksamhet! Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Business Intelligence utvecklare kommer du att jobba med att göra rapporter och annan data mer analyserbar. Du jobbar i en Microsoft miljö där du skräddarsyr lösningar för kunder. Arbetsuppgifterna består bland annat av SQL-programmering, Databasmodullering, utvecklingsprojekt inom SSAS och SSIS. Du kommer att jobba inhouse men främst ute hos kund. Arbetet sker såväl i team som självständigt.

Din profil

Vi söker dig som har ett intresse för databaser och vill utveckla såväl dig själv som din omgivning. Vi tror att du är konsultmässig, social, nyfiken och ansvarstagande.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning inom Business Intelligence, systemvetenskap, statistik, IT-ekonomi eller liknande
  • Ha kunskap inom SQL
  • Ha kunskap inom Business Intelligence
  • Svenska i tal & skrift
Meriterande:
  • Kunskap eller kännedom av: SSIS, SSAS, SSRS, Store Procedures
  • Skrivit ex-jobb med BI som ämne
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Vår kund lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är en driven person.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstid: Dagtid, 8-17
Område: Göteborg
Mer info
Kontaktperson Samuel Liljegren
Telefon 072-300 33 69
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett konsultbolag som jobbar i gränslandet mellan IT och verksamhet. De är specialister inom Business Intelligence, Analys och Data Warehouse och erbjuder helhetslösningar till företag. De jobbar främst med stora företag med spännande uppdrag.

Du kommer till ett spännande företag med stort fokus på individuell utveckling. Du ges möjlighet att kunna påverka såväl din egen som företagets utveckling. De erbjuder nätverksträffar internt för att ständigt utvecklas och bredda sin kunskap. De har nyrenoverade och härliga lokaler med en skön atmosfär och trevlig stämning.

Mer om information om kunden ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.