Business Intelligence-konsult till centrala Göteborg

Business Intelligence-konsult till centrala Göteborg

Längtar du efter ett flexibelt och varierande jobb där du i ett litet och familjärt bolag får jobba med Business Intelligence mot välkända kunder i centrala Göteborg? Då har du kommit rätt.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som BI-konsult till vår kund i centrala Göteborg kommer du att arbeta främst inhouse men också ute hos välkända kunder med att ta fram modeller och plattformar kring beslutsstödsystem samt budget & planering. I dina arbetsuppgifter kommer det också att ingå att rådgiva och utbilda kunden i diverse frågor gällande Business Intelligens.

Här kommer du att få arbeta med välkända verktyg inom BI som IBM/Cognos, Qlik och Microsoft. Du kommer att få närvara under hela processen: Från planering och rådgivning med kund, insamling och filtrering av data till sammanställning och presentation för kund (tillsammans med kollegor).

Din profil

Vi söker dig som med ditt driv, engagemang och affärsmannaskap vill vara en del av detta härliga, familjära och jordnära gäng och arbeta med den senaste tekniken inom Business Intelligence.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning mot Systemutveckling eller liknande
  • Grundläggande kunskaper inom BI och SQL
  • Flytande svenska
  • Mycket god engelska
Meriterande:
  • Arbetslivserfarenhet från mjukvaruutveckling, databaser eller BI
  • Kunskap inom webbutveckling (C#/.NET)
  • Erfarenhet från att ha arbetat som konsult
Villkor

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Förtroendearbetstid + flexibel arbetsplats
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Jesper Mattsson
Telefon 0707138470
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund startade upp sin verksamhet för mer än 20 år sedan och har drivits av samma personer under hela perioden. Ett specialistföretag som erbjuder tjänster kring IT-lösningar för beslutsstöd till välkända och ofta stora kunder i västra Sverige. Exempel på bolag är Schenker, Skanska, Tamro, NCC med mera.

Bolagets mål är att bygga upp så pass välstrukturerade och enkla modeller att deras kunder på sikt själva ska kunna analysera sin egen data.

Idag är dem 4 medarbetare men är redo att expandera sin verksamhet på grund av fortsatt stort orderinflöde, trots tiderna. Du hittar kontoret beläget mitt i smeten i centrala Göteborg nära Domkyrkan.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.