Business Analyst till spännande konsultuppdrag sökes

Business Analyst till spännande konsultuppdrag sökes

Vill du arbeta som konsult hos en etablerad och erfaren aktör? Är du i början av din karriär och söker en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter? Gillar du att samarbeta i projektgrupper och arbeta mot ett gemensamt mål? Då är detta något dig!

Dina arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi en person som på ett självgående sätt ska tillhandahålla rådgivning till vår kunds kunder. Du kommer i arbetet att vara stöd i utveckling och lösning av integrationen av kundsystem i kunddefinierade programmiljöer. Du kommer hos vår kund att arbeta agilt i olika projektgrupper där ni löpande kommer att sitta i möten för att hitta nya lösningar och idéer på problem. I arbetet ingår följande arbetsuppgifter:
 • PLM-system (product lifecycle management).
 • Stöd och behåll av kunddefinierade programmiljöer.
 • Dokumentering och presentationer av utfört arbete.
 • Stöd och utveckling av kundens bästa praxis inom IT-verksamheten för komplexa programvaruintegrationer.
 • Stöd för utveckling av lösningar för att interagera med kundsystem.
 • Samarbeta i projektgrupper och arbeta mot gemensamma mål.
 • Analysera, fastställa och testa metoder i olika testsystem för eventuell implementering.
Din profil

För att passa i rollen som vår kunds nästa Business Analyst skall du ha:
 • Examen mot IT/system alternativt maskiningenjör mot teknisk utveckling
 • Svenska i tal och skrift.
 • Engelska i tal och skrift
Det anses meriterande om du har:
 • Kunskap eller utbildning i ett CAD-system.
 • Kunskap eller utbildning i ett PLM-system.
 • Kunskap och/eller erfarenhet av programmeringsspråk.
 • Kunskap i databasapplikationer.
 • Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare så är det plus.
Som person är du självständig och flexibel i ditt tankesätt. Du bör ha ett starkt intresse för konsultrollen och en vilja att utvecklas och lära dig nya färdigheter. Vidare bör du vara duktig på att planera och organisera dina egna uppgifter med en målorienterad inställning.

Villkor

Start: Omgående eller enligt ök
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0760-36 12 32
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 feb (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en etablerad och tung aktör inom affärsutveckling inom IT-branschen, med hela 20 års erfarenhet av processer, metoder och konstruktion av komplexa system i flera olika branscher. Gemensamt för samtliga branscher är att det finns ett behov av att komplexa system hos kund ska kunna kommunicera med andra system. Vår kunds mål är således att få olika system och processer att kommunicera och agera med varandra, samt leverera.

Mer information ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.