Biträdande konstruktör sökes till internationellt företag

Biträdande konstruktör sökes till internationellt företag

Är du eller är du snart en nyexaminerad konstruktör inom el/installation/energi/kraft? Vill du vara med att planera och utforma framtidens samhällen och städer? Då är du rätt kvinna/man för jobbet!

Dina arbetsuppgifter

Som biträdande konstruktör kommer du initialt få enklare arbetsuppgifter som exempelvis att placera ut rördetektorer. Ju mer du växer in i rollen, desto mer ansvar får du. I tjänsten sitter du främst på kontoret och ritar i CAD men kundmöten och platsbesök förekommer. Som ny sitter du med i ett projekt åt gången men på sikt när du är varm i kläderna kommer du vara med i flera projekt samtidigt. Exempel på projekt du kommer ha förmånen att jobba med är styrsystem kopplat till ventilation, brand, larm, kraftverk med mera.

Din profil

Du som medarbetare i denna stora koncern bör vara engagerad, nyfiken och ansvarstagande. Du ska ha intresset för hur saker och ting är uppbyggda och hur de styrs. Eftersom tjänsten är junior passar det utmärkt för dig som är eller inom kort kommer vara nyexaminerad inom relevant utbildning.

Skallkrav:
  • YH/Högskole/Civil inom el/installation/energi/kraft
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Kunskaper i CAD
Meriterande:
- Körkort

Villkor

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 076-186 12 35
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 maj 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa erbjuder de sina kunder rätt kompentens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år och är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder kronor per år.

Mer information om företaget ges vid intervjun.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.