Biträdande konstruktör mot Styr-/Övervakning!

Biträdande konstruktör mot Styr-/Övervakning!

Är du på jakt efter nästa möjlighet i karriären? Fortsätt läs!

Vi söker dig som vill arbeta med konstruktion mot infrastrukturell automation. Kanske har du arbetslivserfarenhet inom området för el, vvs, byggnadsautomation, entreprenad, drifttekniker eller dylikt och vill ta nästa steg. Alternativt är du nyexaminerad med en inriktning mot EL/VVS/Energi och letar efter din nästa utmaning.

Här får du vara med och forma framtidens intelligenta infrastruktur från grunden tillsammans med seniora kollegor på ett av Sveriges störa konsultbolag.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som biträdande konstruktör kommer du att bistå uppdragsledare/handläggare och konstruktörer i en varierande typ av projekt. Exempel på projekt kan vara alltifrån ombyggnation av befintliga anläggningar, nybyggnationer av större anläggningar som ex. sjukhus och badhus men även interna uppdrag åt våra övriga sektioner.

Företaget vill bygga sektionen underifrån och i samtliga projekt så kommer en/flera mentorer tilldelas och leda arbetet.

Arbetsuppgifterna kan ex. bestå av framtagande av driftkort för VVS-tekniska system, styrelritningar 2D/3D i program som AutoCAD och Revit men även bistå vid inventering av befintliga anläggningar samt framöver även delta på byggmöten.

Generellt jobbar man parallellt med projekt av varierande storlek, 3-4 parallella projekt är en generell bild av verkligheten.

Då du kommer sitta i ett öppet landskap tillsammans med erfarna kollegor finns det lättillgänglig stöttning i din roll, men det ställs krav på dig att vara drivande och engagerad i arbetsuppgifterna du ansvarar för.

Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären och vill utvecklas inom detta område. För att lyckas i rollen behöver du också ha ett tekniskt intresse, detta för att underlätta förståelsen inom projektet.

Ta chansen och sök jobbet, detta är din chans att bli konstruktör och få in en fot på ett av Sveriges största konsultbolag!

Din profil

Vi har valt att dela upp tjänsten i två profiler. Antingen är du nyexaminerad från universitet/yrkeshögskola, eller så är du erfaren inom branschen från tidigare arbete och vill ta nästa steg i din karriär. Därför är profilen uppdelad för "Nyexaminerad" och "Arbetslivserfarenhet".

Nyexaminerad:

Skallkrav:
 • Utbildning mot EL/VVS/Energi eller mekatronik.
 • Svenska och Engelska i tal och skrift.
Meriterande:
 • Sommarjobb/extrajobb mot området.
 • Examensarbete innehållande konstruktion.
Arbetslivserfarenhet:

Skallkrav:
 • Tidigare erfarenhet som t.ex. elektriker, drifttekniker eller jobb inom VVS.
 • Vilja att ta nästa steg och börja jobba med konstruktion/PLC.
 • Svenska och Engelska i tal och skrift.
Meriterande:
 • Använt CAD i tidigare arbete.
 • Jobbat med PLC.
För att lyckas i rollen ser vi att Du är en positiv, initiativrik och ansvarstagande person med viljan att alltid leverera ett bra resultat. Vi letar efter dig som är driven och lojal mot uppgiften. Du vill slutföra projekt!

Du känner att rollen som konsult passar dig samt att du har en positiv inställning inför nya utmaningar. Du trivs bra i en grupp med mer erfarna kollegor där du kommer att få lära och ta del av mycket kunskap. Samtidigt är du en person som du tycker det är roligt att själv delge dina egna idéer.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse, gärna 18/11.
Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund skapar framtiden!

De är ett företag i framkant där medarbetarnas idéer skapar framtiden. Bolaget är idag ett av Sveriges största och ledande teknikkonsultbolag där de tillsammans med sina 17.000 anställda skapar hållbara teknik- och designlösningar inom områdena Infrastruktur, Industri, IT och Energi.

När 22.000 Svenska studenter röstar fram sina drömarbetsgivare placerar sig de i topp bland de mest attraktiva arbetsgivarna. Att vara en lagspelare, visa nyfikenhet och våga vara modig representerar bolagets anställda. Här trivs du som vill vara med och skapa, bidra och bygga ett smartare samhälle. Här är det en självklarhet att du från och med din första arbetsdag kommer att bli omhändertagen och stöttad på din resa mot att bli ditt bästa jag. Det som krävs av dig är driv och engagemang!

Du erbjuds:
 • Förmånspaket inkl. friskvårdsbidrag
 • Ett brett nätverk av både juniora och seniora talanger
 • Ett utbildningsorgan med kurser
 • Stöttande mentorer i din roll
 • Att få arbeta hos en av Sveriges bästa arbetsgivare
 • Vara med och påverka mot ett smartare och mer effektivt samhälle
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.