Bergsprängare till stort företag på Västkusten

Bergsprängare till stort företag på Västkusten

Har du erfarenhet av bergsprängning och vill utvecklas vidare på en av Sveriges ledande bergbolag? Sök då tjänsten redan idag för att säkra din plats i urvalet.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som bergsprängare kommer du att ansvara för projekt i Västra Sverige med utgångspunkt i Göteborgsområdet. Du kommer att arbeta kombinerat som bergsprängare och arbetsledare och kommer att ansvara för att projekten genomförs på ett säkert och kostnadseffektivt sätt.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Utföra sprängarbeten, till viss del i komplexa miljöer
  • Delta i planering gällande spräng, borr och tändplaner
  • Arbetsleda kollegor
Du har en stark organisation i ryggen och stora möjligheter för personlig utveckling.

Din profil

Som person är du flexibel och har möjlighet att arbeta obekväma arbetstider och övertid vid behov. Du är självgående och vill gärna utvecklas vidare inom branschen.

Skallkrav:
  • Arbetserfarenhet som sprängare
  • Svenskt medborgarskap
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
  • Ostraffad
Meriterande:
  • Engelska
  • Gjort värnpliktstjänstgöring eller annan militärtjänstgöring
Villkor

Område: Västkusten / Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående, enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 dec 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en välkänd och ledande aktör i branschen och har idag ungefär 35 st medarbetare. De arbetar med allt ifrån bergsprängning, krossning och bergförstärkning. Idag har de verksamhet i hela Sverige och tillsammans omsätter de ungefär 150 miljoner per år. Företaget lägger även vikt vid att minimera miljöpåverkan genom bl.a. miljöklassade maskiner och löpande utvärdering av arbetsmetoder, material, tjänster och transporter.

Som personal får du även genomgå utbildningar löpande för att ha de senaste certifieringarna och godkännandena.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.