Beräkningsingenjör till ledande teknikkonsultbolag!

Beräkningsingenjör till ledande teknikkonsultbolag!

Är du en civilingenjör med inriktning mot strömningsmekanik och CFD beräkningar eller simuleringar? Har du en förkärlek för matte och beräkningar? Vill du arbeta på ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag? Du är du rätt person för oss!

Dina arbetsuppgifter

Som beräkningsingenjör kommer du att vara delaktig i olika projekt. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av beräkningar inom antingen gasväxling, kylsystem eller bränsletankar. Du kommer bland annat att arbeta i mjukvaran GT-Suite. Initialt kommer du att vara placerad inhouse för att på så vis få bästa möjliga introduktion. Tanken är sedan att du arbetar ute hos kund i spännande projekt. Arbetet sker tillsammans i team där du har kompententa medarbetare nära till hands.

Din profil

I rollen som beräkningsingenjör krävs det att du trivs med att arbeta i team såväl som att arbeta självständigt. Eftersom det är en konsultroll är det viktigt att du är lyhörd och ödmjuk. Du har ett brinnande intresse för teknik och beräkningar.

Skallkrav:
  • Civilingenjör inom maskin, teknisk fysik, kemiteknik eller fordon med inriktning mot strömningsmekanik och CDF-beräkningar eller simuleringar
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Kännedom inom någon av följande programvaror: ANSA, ANASYS (CFD/FLUENT), StarCCM +, OpenFOAM

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00 (flextid)
Omfattning: Heltid 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761-861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag. Inom produktutveckling är de specialister på att utveckla sina kunders idéer till färdiga produkter. Vår kund har en stor bredd och blandning av kompetenser inom mekanik, elektronik och mjukvara och projektledning som löper genom hela produktutvecklingskedjan. De arbetar med allt från design, komplett produktionsunderlag och prototypframtagning till verifierad slutprodukt. Mer information om vår kund ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.