Beräkningsingenjör sökes till personalnära företag!

Beräkningsingenjör sökes till personalnära företag!

Vill du arbeta som Beräkningsingenjör på en mindre arbetsplats där du får chansen att spela en viktig roll i företagets framtid? Trivs du i en platt organisation där du arbetar tillsammans med erfarna kollegor och chefer? Sök då tjänsten som Beräkningsingenjör redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu efter dig som vill arbeta som Ansvarig Beräkningsingenjör, en roll där du både får räkna på projekt och rita/modulera. Du kommer att få arbeta nära dina andra kollegor för att tillsammans ta projekten framåt på bästa sätt. Som Beräkningsingenjör kommer din huvudsakliga uppgift vara konstruktionsberäkningar och avancerade FEM-analyser. Du kommer också bygga BIM-modeller och upprätta samt granska handlingar för projekten.

Din profil

Vi söker nu dig som vill arbeta som Beräkningsingenjör och har ett stort intresse för byggnadskonstruktioner. Som person är du driven, målinriktad och strukturerad. Vi ser att du har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom konstruktion och trivs med att arbeta i team. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Solid Works, Revit, BIM samt AutoCAD. Tidigare arbetslivserfarenhet av beräkning är också meriterande.

Skallkrav
- Högskoleingenjör inom konstruktion

Meriterande
  • Civilingenjörsexamen mot konstruktion
  • Tidigare erfarenhet av beräkningsarbete
  • Solid Works
  • Revit
  • BIM
  • AutoCAD
Villkor

Placeringsort: Göterborg
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Ansökningar hanteras löpande, sök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som arbetar nära sina kunder och som låter alla anställda vara insatta och delaktiga i det som företaget arbetar med. Det är ett etablerat företag som funnits i Göteborg i över 100 år och som lyckats behålla en familjär och nära känsla inom företaget. Företaget sitter i fina ljusa lokaler centralt i Göteborg. Mer information ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.