Beräkningsingenjör sökes till Sweco!

Beräkningsingenjör sökes till Sweco!

Vill du arbeta med beräkningar inom stål, trä och betong? Har du en ingenjörsexamen med inriktning bygg? Vill du arbeta på ett stort internationellt företag!? Det här är tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som beräkningsingenjör på Sweco Structures kommer du initialt att först ta del av konstruktionen som görs inom Tekla Revit. Sedan kommer du att gå mer mot hamnberäkningar så du överslagsmässigt kan ta fram olika dimensioner. Beräkningarna görs inom stål, trä och betong. Du kommer att ingå i ett team och mestadels jobba inhouse.

Under introduktionen kommer du att bli tilldelad en fadder. Du kommer även få gå ett utbildningsprogram och göra en 3 års utvecklingsplan på hur du vill att din utveckling ska se ut.

Din profil

Rollen som beräkningsingenjör innebär att du bör kunna samarbeta och samverka i en arbetsgrupp. Det är viktigt att vara ödmjuk inför sina arbetsuppgifter och ha ett genuint teknikintresse.

Skallkrav:
  • Ingenjörsexamen med inriktning bygg
  • Bra betyg inom konstruktion
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskaper inom beräknings- och analysprogrammet RFEM
  • Engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 8:00-17:00
Omfattning: Heltid, 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761-861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco är ett internationellt konsultföretag som gör planerna och utformningen av städer och samhällen för framtiden. Företagets kompetens är bred och erbjuder tjänster inom bland annat arkitektur, teknik och IT. De har ca 15000 anställda i ett flertal länder och utför uppdrag i ungefär 70 länder varje år.

Sweco erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ligger i centrala Göteborg med goda kollektivtrafikförbindelser.

Mer information om kundföretaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.