Junior fullstack-utvecklare!

Junior fullstack-utvecklare!

Är du en frontend- eller backendutvecklare som är intresserad av att bli en fullstackutvecklare? Är du redo för nya tekniska utmaningar? Vår kund växer och söker dig som vill ha varierande roll i utvecklingen av deras marknadsledande produkt. Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som junior fullstack-utvecklare kommer du att arbeta med backend relaterade uppgifter tillsammans med frontend- och backendspecialister i ett av vår kunds utvecklingsteam. Du kommer arbeta med att förstå kundens kommande behov och vara en viktig del i att vidareutveckla plattformen för att lösa dessa. Som delaktig i hela processen kan du komma att arbeta med allt från design och programmering till driftsättning. Organisationsstrukturen är platt med snabba beslutsvägar där du har möjlighet att påverka centrala tekniska beslut.

Arbetet sker i små team och i nära samverkan med slutkund. Man arbetar främst i C#/ .Net, JavaScript (Polymer och AngularJS).
Här får du arbeta med egenutvecklade spännande visuella programvaror som är en mycket viktig del i kundens exponering på nätet och i butik.

Kort och gott - det här är en tjänst för dig som älskar att utveckla tekniska lösningar.

Din profil

Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen/Master of Science eller motsvarande från universitet eller högskola.

Skallkrav:
  • Grundläggande svenska och engelska i tal och skrift.
  • Kunskaper i C#/ .Net
Meriterande:
- JavaScript

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Tjänst: Heltid

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag eller tipsa en vän!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av de ledande globala aktörerna när det gäller digitala säljstödslösningar av konfiguratortyp. Dem levererar tre huvudsakliga typer av produkter; online-baserad programvara, installerad programvara samt pekskärmssystem med egenutvecklade applikationer, framför allt till kunder i Europa.
Dem är nu i en expansiv fas med i nuläget ca 45 medarbetare och har kontor i Sverige, Tyskland, Italien och Bulgarien.

Mer information ges vid intervjutillfället.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.