Backendutvecklare – Java

Backendutvecklare – Java

Är du en lagspelare som vill utvecklas inom programmering? Använder du dig av Java när du kodar och tycker att det är viktigt med bra sammanhållning på arbetet? Då är detta rätt jobb för dig att söka

Dina arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta som konsult hos företagets olika kunder. Det kan exempelvis vara inom Automotive, Telecom och Startupbranschen. Vilket uppdrag du kommer arbeta på handlar mycket om dina styrkor och intressen och som Backendutvecklare har du därför möjlighet att själv påverka dina arbetsuppgifter. En del av arbetet sker även inhouse där du har möjlighet att själv eller tillsammans med kollegor sitta med egna utvecklingsprojekt.

Som nyanställd får du en ordentlig genomgång av företaget innan du börjar på ditt uppdrag, väl ute hos kund kommer du att få en gedigen introduktion av dina nya arbetsuppgifter.

Din profil

Skallkrav:

Eftergymnasial utbildning inom Data/IT
Java
Kunna visa upp något du har gjort

Meriterande:

Java 8
Azure
AWS
Tidigare erfarenhet
Erfarenhet av Scrum eller Kanban

Personliga egenskaper och beteenden:

Lojal
Noggrann
Positiv
Lagspelare
Vilja
Intresserad av teknik
Vill växa inom bolaget

För att passa in i rollen som Backendutvecklare behöver du ha gått en eftergymnasial utbildning inom Data/IT. Vi ser att du kan Java och att du kan visa upp något du har gjort, det kan exempelvis vara ett examensarbete eller ett projekt. Det är meriterande men inte ett krav om du kan Java 8, Azure, AWS, har tidigare erfarenhet som Backendutvecklare och erfarenhet av Scrum eller Kanban.

Som person är du lojal, noggrann, positiv och är en lagspelare. Du har en vilja att utvecklas, är intresserad av teknik och vill växa inom bolaget.

Villkor

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 8-17
Start: Efter överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Anna Sloberg
Telefon 072-214 05 74
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 aug (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som grundades 2014 har ett modernt kontor på Avenyn i Göteborg och har cirka 40 medarbetare. De arbetar främst med att hjälpa kunder inom utveckling inom flera olika branscher men bygger även egna startups tillsammans med sina medarbetare. Många av företagets utvecklare och UX designers har egna bra idéer till appar och portaler som de har möjlighet att utveckla inhouse på arbetstid.

På företaget är de väldigt måna om att ha en bra sammanhållning där målsättningen är att alla lär känna varandra. De gör mycket roliga saker tillsammans, det kan vara allt ifrån att åka på konferenser, utvecklingskvällar, åka på hackweeks mm.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.