Automationsingenjör till företag inom träindustrin sökes!

Automationsingenjör till företag inom träindustrin sökes!

Har du ett stort intresse för teknik och brinner för automation? Vill du arbeta på ett växande och innovativt företag med stora utvecklingsmöjligheter? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som automationsingenjör kommer du arbeta i spännande och varierande projekt med den senaste tekniken inom el och automation. Arbetet kommer oftast att ske i team om 3-4 personer. Du kommer arbeta med att förbereda projekt, simulera och planera projekt. Vidare kommer du i arbetet även ge råd för vilka system som bör användas för vilken typ av bolag ingår även i arbetet. Det kan förekomma resor där man bor borta, allt från 2 dagar till 5 veckor.

Vid start kommer du att få en god introduktion till arbetsuppgifterna för att succesivt få allt mer ansvar.

Din profil

Skallkrav
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • PLC-programmering
  • Grundläggande förståelse för automation och produktionsmiljö
  • B körkort
  • Resbar
  • Kommunicerar flytande på svenska och engelska
Meriterande
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom produktion
  • Robotteknik
  • Förståelse för elkonstruktion
Personlighet:
Stor vikt kommer att läggas på dig som person och ditt genuina teknikintresse. I arbetet är du kvalitetsmedveten, är öppen och strukturerad som person och har viljan att utvecklas. Du har lätt att sätta dig in i nya situationer, är en god kommunikatör som trivs att arbeta i en miljö där det uppmuntras att ta eget ansvar och arbeta självständigt. Du trivs av att arbeta i ett team och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående i ditt arbete.

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Borås
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer hålls löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 maj 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar inom produktionsindustrin men framför allt inom träindustrin. De gör allt ifrån produktionsrådgivning till hur man effektiviserar processen kring produktion. Exempelvis vilka robotar som kan användas, hur en produktionslinje ska vara uppbyggd och vilka PLC programvaror som kan användas. De är idag 30 st anställda och har huvudkontoret i Borås. På företaget är det en härlig stämning där alla är drivna och strävar mot gemensamma mål.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.