Arbetsledare till attraktivt byggföretag sökes

Arbetsledare till attraktivt byggföretag sökes

Har du en bakgrund som snickare eller arbetsledare? Har du förmågan att styra och leda projekt samt vill utvecklas i ett expansivt företag? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som arbetsledare så leder du ca 3-4 snickare i arbeten som berör försäkringsskador, där din huvudsakliga uppgift är att planera, styra och följa upp produktionens dagliga arbete. Du arbetar parallellt med flertal uppdrag samtidigt och ansvarar bland annat för: Inköp, tidsplanering, bemanning och kalkylering för varje enskilt uppdrag.
Du kommer i din roll att åka ut de projekt du ansvarar för. Detta för att följa upp att tidsplan efterlevs, se till att rätt material är på plats samt kontrollera att projektet sker enligt ritning, riktlinjer och lagar.
Detta är en roll för dig som brinner för byggservice och som drivs av att leda och engagera dina medarbetare till bästa möjliga resultat!

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant byggutbildning, lägst gymnasienivå
  • Minst ett års erfarenhet som arbetsledare alternativt snickare i ett mindre bolag.
  • Svenska
  • Körkort B
  • Datorvana
Meriterande:
  • Erfarenhet som arbetsledare inom försäkringsskador
  • Kunskap i kalkylprogrammet MAP
Vid denna rekrytering läggs även vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten. Vi ser att du är en strukturerad och positiv person som drivs av att engagera dina medarbetare och alltid vilja nå bästa möjliga resultat. Du arbetar gärna med flera bollar i luften samtligt och har en god struktur i ditt dagliga arbete. Vidare är du lösningsorienterad och inspirerar dina medarbetare till att se lösningar i de problem som uppstår.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publiceringsdatum
2019-09-20
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0760-36 12 32
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 nov 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett modernt byggföretag som primärt erbjuder företag och organisationer tjänster inom byggservice och byggentreprenad. Företaget har i dagsläget verksamhet i stora delar av södra och västra Sverige, men planer finns att expandera på fler orter. Företaget värdesätter en kultur med högt i tak där medarbetarnas välmående och kundnöjdheten prioriteras. Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.