Arbetsledande fastighetsskötare till Göteborg!

Arbetsledande fastighetsskötare till Göteborg!

Vi söker nu en arbetsledande fastighetsskötare för yttre skötsel med placering i Göteborg!

Dina arbetsuppgifter

Som arbetsledare är du ansvarig för drift- och underhållsarbete av grön- och markområden samt renhållningen vid våra fastigheter. Det innebär också ansvar för fordon och maskiner som disponeras. Vidare så ansvarar du för planering och inköp av växter, och tjänster. Du är en del av arbetslaget tillsammans med våra fastighetsskötare och miljövärdar och rapporterar till förvaltaren.
  • Dokumentera arbeten och uppgifter
  • Yttre fastighetsservice (innegård)
  • Leda ett 5 manna team i trädgårdsskötsel
  • Arbeta själv med trädvård (arborist uppgifter)
Din profil

Vi söker dig som har förmågan att skapa och utveckla goda relationer med kunder och medarbetare. Du vet också hur du leder andra och delegerar arbete på ett bra sätt. Som person är du drivande, målinriktad och prestigelös. Ditt tankesätt präglas av service och affärsmässighet och du sätter alltid kunden i centrum. Erfarenhet av grönyteskötsel är ett krav och du har god kunskap i växtkunskap.

Skallkrav
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Motorsågskörkort
  • Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
  • Körkort B
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare, Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund hjälper företag och privatpersoner med fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning och fastighetsskötsel.

Mer om företaget berättas först vid en intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.